Slik feilsøker Air Conditioning i en Dodge Intrepid

Hvis klimaanlegget ikke virker riktig i din Dodge Intrpeid prøve og feilsøke problemet selv. Du kan bli gledelig overrasket over at det er lett å fikse. Du trenger
Tenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk først for å sikre at de riktige kontrollene er valgt, i stedet for air-resirkulasjon knappen. Det enkle trinn er noen ganger alt som trengs.
2

Se først på grafikk displayet på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet. Koble fra batteriet først.
3

Fjern sentrum rammen fra instrumentpanelet. Finn varmeapparat og air conditioner kontroll i instrumentpanelet. Skru ut de fire skruene som holder den på plass.
4

Lytt til viftemotor å kontrollere at den fungerer. Med motoren på, slå på lufta og justere trykket. Den normale medfølgende lyd indikerer viftemotor fungerer.
5

Finn blåseren motor i en Intrepid i instrumentpanelet. Det er svart og sylindrisk, og har en plast-vifte festet. Skru den og fjerne den, ta ut elektrisitet.
6

Skift sikring hvis kontrollene ikke fungerer som de skal. Sikringsboksen i en Dodge Intrepid er på førersiden av dashbordet under panelet. Fjern den gamle sikringen med tang og erstatte med en 10-amp sikring. Nyere modeller skal ha erstatning sikringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63758.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer