Slik feilsøker Air Conditioning i en Geo Tracker

Problemer med en air condition-systemet i en Geo tracker kan være tidkrevende og kostbart å fikse i et kjøretøy. Spare tid og penger ved å prøve å feilsøke problemer med air condition på egen hånd. Du trenger
skrutrekker
10-amp sikring
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk kontrollene først. Pass på at air-omluftknappen ikke er valgt i stedet for air condition. Denne enkle feil kan løse problemet.
2

Se først på grafikk displayet på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet. Koble fra batteriet først.
3

Fjern dashbordet trim panel. Nå rundt metallet instrumentpanelet for å løsne alle kabler som går til kontrollpanelet. Dette kan være vanskelig, spesielt for store hender, så du må kanskje fjerne instrumentpanelet først.
4

Skift sikring hvis kontrollpanelet ser ut til å fungere riktig har liten effekt på klimaanlegget. Sikringene er på to steder i en Geo Tracker, men den som styrer air condition kontrollene er plassert under dashbordet på venstre side. Forsiktig lirke av dashbordet trim med en skrutrekker. Erstatte 10-amp sikring med en lik wattstyrke.
5

Lytt til viftemotor til skikkelig arbeid når du justerer luftkontroller. Hvis du ikke kan høre viften motor eller det øker ikke, så det må byttes ut. Komme til viftemotoren i et geo Tracker ved å åpne hanskerommet, løsne pivot og skru ut skruene som er inne i boksen.
6

Fjern instrumentpanelet brace i 1996, 1997 og 1998 modeller . Fjern tre kabler som er koblet til viftemotor, og skru tre skruer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63757.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer