Hvordan diagnostisere skivebrems Issues

Som med alle tunge iført system på en bil, bremser har felles og tilbakevendende problemer, fra slitte bremseklosser på skjeve rotorer til frosne calipers. Skivebremser systemer er ganske enkel og deres problemer er lett å diagnostisere. Med hjulene off av kjøretøyet, er flertallet av bremsesystemet utsatt vise, og med litt kunnskap og erfaring, vil du være i stand til å oppdage eventuelle problemer ved inspeksjon. Du trenger:
Shop manual (Haynes, Clymer, fabrikk, etc.)
Floor jack
Jack står
Brake deler renere
Måling caliper /mikrometer
Fresh bremsevæske
Vacuum pumpe /brems bleeder
Vis flere instruksjoner
en

Parker bilen på et flatt, tørt område, i parken eller i gir. Åpne panseret og ta av toppen av brake master sylinder per instruksjonene i din butikk håndboken. Inspiser væskenivået i reservoaret. Riktig væskenivå skal være merket på master sylinderen reservoaret og vil bli beskrevet i din butikk manualen. Kontroller bremsevæske selv. Bremsevæske bør være klar og fri for forurensninger og har en blek strå farge.
2

Bytt master sylinderen reservoaret dekselet og lukk panseret. Avhengig av hvilken ende av bilen du starter fra, løsne mutrene på hjulene som skal fjernes og blokkere motsatt sett med hjul.
3

Fjern hjulene og inspisere brake rotors /plater. Rotorer bør være lyse og glatt, fri for rust eller huljern. Kontroller tykkelsen av rotoren bremseflaten med bøylen /mikrometer. Riktig tykkelse vil bli oppført i din butikk manualen.
4

Inspiser alle bremseslanger og kryss for lekkasjer, rust, tørr-råte eller tung slitasje. Sprukket eller lekker bremseslanger kan slippe inn luft i bremsesystemet, at bremselengden reduseres kapasiteten.
5

Kontroller at bremsen caliper er festet tett. Løsne kalipperens bolter og fjerne bøylen. Inspisere bremseklossene for slitasje eller vinduer. Riktig bremsekloss tykkelse vil bli oppført i din butikk manualen. Inspisere bøylen stempelet for lekkasje, og sørg for at stempelet er gratis ved å komprimere det med en c-klemme og en tynn plate av tre eller stål. Sørg for kalipperens bolter er ikke beslaglagt og gli fritt.
6

Skift ut slitte eller ødelagte deler avdekket ved inspeksjon i henhold til instruksjonene i din butikk håndboken. Rengjør alle overflater med bremsedeler renere. Skift hjulene og fjerne bilen fra jack stands.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63710.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer