Slik feilsøker Air Conditioning i en Hyundai Sonata

Mange bileiere finner seg i verksteder for forhandlere under varme sommermånedene prøver å få air condition problemene løst. Spare tid og penger ved å prøve å diagnostisere problemet selv før du gjør turen til forhandleren eller mekaniker. Du trenger:
skrutrekker
10 amp sikring
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Lytt til blåseren fan å kontrollere at den fungerer. Med motoren på, slå på lufta og justere trykket. Den normale medfølgende lyd indikerer blåser viften fungerer.
2

Finn viftemotor i en Hyundai Sonata rett under dashbordet på passasjersiden. Få til det ved å koble fra batteriet, fjerner dashpad og fjerne skruer og bolter.
3

Test klimaanlegg kontroller for å sikre at de fungerer ordentlig, som å flytte med riktig mengde motstand og stopper på de riktige stedene. Hvis ikke, vil dette indikere en sikring problem.
4

Finn sikringsboksen i en Hyundai Sonata ved å åpne førerdøren. Sikringsboksen er rett bak panelet på venstre side av dashbordet. Lirke ut den utbrente sikringen med en liten tang. Du trenger en 10 amp sikring.
5

titt på grafikken vises på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet.
6

Fjern trim paneler på passasjersiden, skru ut de fire panel skruer, og ta ut kablene fra kontrollene. Trekk den elektriske kontakten og fjern kontrollpanelet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer