Slik feilsøker en framaksel Squeal

En front-wheel-drive bilens fremre aksler overføre makt fra overføring til drivhjulene. I bakhjulsdrevne biler, de fremre aksler kalt "lat" eller "døde" aksler fordi de ikke er koblet til en girkasse eller differensial boksen. Stedet, de bare hjelpe bære vekten av kjøretøyet. De foraksel i både front-og bak-hjulsdrevne kjøretøy bruke to leddene, kalt CV ledd, som gir fleksibilitet i aksel sjakter. En CV joint gjør effektivt akselen å bøye mens du svinger til venstre eller høyre. Akselen er også koblet til en forakselen peiling, også kalt et hjullager, som kan slites ut. Den aksellager og akslingen avhengig av hverandre for å bære vekten av den foran kjøretøyet. Når en aksel peiling mislykkes, må du erstatte det (og muligens akselen, hvis lageret er sterkt slitt). Men før du erstatte noe, må du feilsøke problemet. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bilen og lytte etter angiveri det høres ut som metallic piping eller uling. Dette er den aksel (hjul) bærende. Lyden indikerer lageret må byttes.
2

Jekk opp fronten på bilen med gulvet jack. Foran jack punkt på mange biler er en utvidelse av rammen på bilen ligger like bak radiator. På andre biler, må du jekke hver side av fronten av bilen separat.
3

Place bukker under fremre klype sveiser av kjøretøyet. Normalt er klype sveiser ligger like under fronten av driveren og passasjer sidedører på undersiden av kjøretøyet. Senke bilen på bukker.
4

Grab en forhjulet på toppen med en hånd og i bunnen med den andre. Rist hjulet frem og tilbake ved å skyve inn på toppen av hjulet og trekke ut på undersiden av hjulet, og vice versa. Det bør ikke være noen bevegelse av hjulet i løpet av denne prosedyren. Hvis du kan flytte hjulet har aksellager mislyktes. Dette er årsaken til aksel å hvine under normal kjøring. Men fordi angiveri lyden kan være veldig svak under kjøring, er dette et alternativ prosedyre for å verifisere at akselen peiling er det mest sannsynlig problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63674.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer