Slik feilsøker Power Locks i en 1992 Ford Mustang

The 1992 Ford Mustang bruker en elektrisk solenoid å betjene døren låsemekanisme. De viktigste årsakene til svikt i Mustang makt dørlås system inkluderer blåst sikringer, feil brytere og dårlige aktuator solenoider. Testing hver del i en logisk prosess med eliminering er nøkkelen til å diagnostisere disse problemene. Testing er innenfor evnene til den gjennomsnittlige hjem mekaniker. Grunnleggende håndverktøy og en automotive krets tester er nødvendig. Du trenger
Test lys
Skrutrekkersett
døren panel verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til kjørestilling. Sjekk sikringene i under-dash sikring blokk med testen lys. Fest test lys klippet til bart metall under dashbordet og røre sonden slutten av testen lys til de to små pinner i slutten av blad-stil sikringer som brukes i Mustang sikringsblokken. Begge pinnene skal lyse testen lys ved berøring. Erstatte eventuelle sikringer som viser et lys på en pinne, men ikke den andre. Hvis døren låses fremdeles ikke virker, går du videre til neste trinn.
2

Fjern skruen i låsen trim plate og de to skruene i armlenet. Fjern trimplaten dekker baksiden av den utenfor speilet. Ved hjelp av døren panel fjerning, pop døren panel løs fra døren og skyve den opp og ut fra døren for å fjerne det. Koble bryterne fra ledningsnettet. Fjern bryteren forsamlingen fra panelet, og sett den inn i ledningsnettet. Sett panelet til side for å unngå skade.
3

Trekk dørlåsen magnetventil som ligger på innsiden av døren og ta sonden slutten av testen lys til terminalene i støpselet. Skyv dørlåsen bytte fra lås til å låse opp og se testen lys. Det skal blinke når kontakten skyves i en retning, men ikke den andre. Test den andre terminalen i støpselet på samme måte. Det skal lyse i motsatt retning som den første terminalen. Hvis lyset ikke tennes i begge retninger, bytt bryteren. Hvis det lyser på begge terminalene, må du bytte solenoid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63685.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer