Hvordan fikse en Aveo Car Alarm

Når Chevrolet Aveo bil alarm ikke vil fungere, står bilen igjen sårbare når det er uten tilsyn. Mens slusene vil generelt virke, vil alarmen ikke klarer å høres hvis en inntrenger bryter seg inn i bilen, slik at tyven fri til å søke rundt uten å kalle noen oppmerksomhet til himself.Unless du er en dyktig mekaniker, feilsøking dette problemet selv kan være utfordrende. Men hvis det blir gjort riktig, kan du spare hundrevis av dollar i avgifter fra en mekaniker butikk. Du trenger:
Håndverktøy
multimeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk batteriene i fjernkontrollen nøkkelen fob. Over tid vil disse batteriene slites ned og kan etter hvert bli svak nok til å hindre et signal fra å nå bilens sensorer. Hvis dette er problemet, vil dørene ikke klarer å låse eller låse opp når du trykker på en knapp på fjernkontrollen, og alarmen vil aldri få et signal til armen. Nye batterier kan finnes på de fleste elektronikkbutikker, slik som Radio Shack.
2

Kontroller sikringene fôring alarmen. For å gjøre dette, ta kontakt med brukerhåndboken for å finne plasseringen av sikringsskapet. Ta av dekselet, og bruke diagrammet som vanligvis skrives rett inne i boksen, finner sikringen som styrer alarmsystemet. Du kan teste den med et multimeter, eller rett og slett bytte ut sikringen. Hvis dette fikser det, men sikringen fortsetter å blåse, må du søke etter shorts i ledningene systemet.
3

Reset bilens datasystemer. Dette gjøres ved å kutte strømmen til systemet for en lang nok periode for datamaskiner å tilbakestille til fabrikkinnstillinger. Begynn med å spratt panseret. Deretter bruker en skiftenøkkel, fjerne mutteren som fester minuspolen på plass. Vær forsiktig så du ikke berører noen del av nøkkelen til den positive terminalen, eller du kan opprette en potensielt svært farlig kort. Fjern den negative terminalen, og la den sitte sånn i minst 15 minutter. Nå reversere disse trinnene for å installere batteriet kabelen. På dette punktet, vil datamaskinene være tilbake online. Prøv alarmen igjen for å se om det fungerer.
4

Feilsøking ledningene for å sikre at ingen av den har fått skadet, hindrer alarmen fra å motta digitale signaler. Sjekk hver av bryterne, slik som dørlåsen knapper på hver av dørene, og knappen på nøkkelen fob (s). Hvis en bryter synes å være defekt, bytt det og prøve alarmsystemet igjen. Hvis du skal skifte bryteren selv ikke løser alarmen problemer, spore ledningene som fører til bryteren som har sluttet å virke. Finn den skadede eller frynsete delen og erstatte det.
5

Sjekk om alarmen enheten får strøm. For å gjøre dette, ta kontakt på internett eller en reparasjon manuell spesifikk for året Aveo å bestemme alarmen befinner seg. Når du finner den, trekke tilbake noen paneler eller tepper som er i veien for deg, og undersøke ledningene. Med et multimeter, sjekk den positive og negative strøm fører for å sikre at systemet mottar rundt 12v strøm fra batteriet. Hvis det ikke er, det er et problem med ledningene mellom alarm enheten og batteriet, og det må repareres eller har en ny kraftledning løp til det.
6

Bytt alarm enheten selv. Disse er relativt billig, og du kan plukke opp brukt av av eBay eller Craigslist. Med mindre du oppgraderer til en ettermarkedet alarm system, sørg for utskifting enhet er for en Aveo og ikke et annet merke eller modell av bilen. Når du har erstatning, bare skru den gamle og montere ny alarm på sin plass, og deretter koble ledningene opp til de samme terminalene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63882.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer