Slik feilsøker en Dodge Sprinter

The Dodge Sprinter ble opprinnelig solgt under Mercedes-Benz merkenavn siden 1995, men ble solgt i USA som starter i 2003 som Dodge Sprinter. Dette er en full-size van hovedsakelig brukes til kommersielle formål. Imidlertid vil store familier som har vokst en mini-van også nyte større innvendig plass og ekstra sitteplasser i full størrelse van tilbud. Basismodellen er utstyrt med en turbodiesel motor og en fem-trinns automatgirkasse, mens et bensindrevet motor er valgfritt, også med en femtrinns automatkasse. Dessverre gjør Sprinter har noen problemer som er unike for sin utforming. Instruksjoner
en

Sjekk rattstammen og tilhørende brakett for uriktig en utilbørlig sveis. Du må kanskje ta dette til en Dodge forhandler for en skikkelig inspeksjon. På noen 2003 modeller, har Sprinter en sveis som var ute av spec på rattstammen braketten. Under stress, kunne sveisen mislykkes resulterer i en fullstendig tap av styring.
2

Sjekk interiøret lampe for linseforvrengning, fukt eller slitasje. Interiøret lampe på Dodge Sprinter utstyrt med klimaanlegg bak kan være utsatt for det indre lys mislykkes i varmt og fuktig vær mens klimaanlegget er på. Dette i sin tur kan føre til en kortslutning som kan føre til en in-hytte brann. Dette problemet kan være betjent av en Dodge forhandler.
3

Sjekk om din Dodge sprinter er utstyrt med en Ricon plattform-stil rullestolheis. Disse rullestol heiser installert 2006 ble utsatt for feil, forårsaker heisen å stue mens beboerne var fortsatt på heisen og skadet beboer. Du må kanskje ha din Sprinter betjent på en Dodge forhandler hvis du har en av disse heisene installert på van din.
4

Sjekk om din Dodge Sprinter bilspesifikasjonen matchet 144-tommers akselavstand med en standard takhøyde. Hvis ja, må van å bli betjent fordi virkningen beskyttelse pads mangler i C-stolpen. En Dodge forhandler kan installere disse putene under tilbakekalling igangsatt i 2008 for biler produsert etter 2006.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64078.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer