Hvordan å fortelle om din Heater Core Going Bad

den varme kjernen fungerer som en miniatyr radiator å tillate frostvæske å strømme gjennom termostaten å kjøre varmesystemet. Hvis varmeren kjernen er dårlig, vil frostvæske ikke passere gjennom det og varmeapparatet vil ikke fungere. Det kan også føre til at frostvæske å lekke inn i bilen. Kontroll av varmeren kjernen er direkte så komplisert og tidkrevende som å endre det, siden du vanligvis trenger å fjerne dashbordet bare for å nå den. Se etter andre tegn og utføre visse tester for å se om du har en dårlig kjerne som må skiftes ut. Instruksjoner
en

Se etter tegn på frostvæske i bilen. Dette inkluderer smelling frostvæske (den har en søt lukt) når du kjører varmeren eller defroster, eller merker en dam av frostvæske i bilen rundt passasjersiden fotbrønnen. Dette betyr at frostvæske er ikke riktig passerer gjennom kjernen og lekker ut.
2

Look for misdannelser ved vent eller defroster kanaler. Se etter puffs av røyk som kommer ut av det ene av disse. Sjekk for å se om frontruten fogs opp mens eller etter å ha kjørt varmeapparatet eller defroster.
3

Inspiser radiator og termostat. Hvis termostaten fungerer og radiatoren har rikelig med væske, men det er ingen varme, er problemet sannsynligvis kjernen.
4

Få bilen varmet opp, åpne panseret og nøye berøre de to små slanger løpende fra motorblokken til kjernen. Hvis en slange er kald, mens den andre er varm, er ovnen kjernen trolig skutt.
5

Flush og fyll på kjølesystemet. Åpne radiator tappepluggen (med bilen avkjølt), fjern alt frostvæske i en beholder, kast det som per miljølover og legge ny frostvæske. Sug kjølevæsken ut av radiatoren reservoaret og bytt den. Hvis varmeapparatet ikke fungerer, må varmeren kjernen erstatte

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63905.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer