Slik feilsøker Air Conditioning i en GMC Sierra

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer selv i din GMC Sierra. Air condition problemer er ganske vanlig, men kan ofte være ganske enkelt å diagnostisere og selv fastsette. Ta noen enkle trinn for å prøve og finne årsaken til de problemer med air condition. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i noen minutter inntil luften avkjøles. Dobbeltsjekk kontrollene for å sikre at de riktige knappene er valgt. Dette kan virke enkelt, men menneskelige feil kan være å klandre.
2

Juster klima kontroller. Hvis de jobber riktig med riktig mengde motstand og stopper på de rette stedene, men har ingen effekt på lufta så er det sannsynligvis en enkel sikring problem. Hvis de ikke fungerer som de skal så er det sannsynligvis et kontrollpanel problemet.
3

Få til sikringsboksen å endre sikringen i en GMC Sierra ved å åpne førersiden dør og nysgjerrige av innredningspanelet til venstre for rattet. Sikringen kan fjernes med fingrene. Hvis Sierra ble kjøpt nytt det skal være erstatning sikringer i sikringsboksen.
4

Sjekk kontrollpanelet neste i din GMC Sierra. Fjern trim plate rammen rundt senteret instrumentpanelet. Trekk av oppbevaringsrommet og tilbehør bryteren.
5

Skru ut de fire skruene som holder klimakontroll forsamlingen på plass, trykk inn festetappene og trekk kontrollpanelet ut. Trekk den elektriske kontakten. Sierra modeller eldre enn 2001 har ingen beholde faner eller tilbehør bryter.
6

Lytt til viftemotor mens motoren er i gang, og luften er på. Det er to forskjellige mulige viftemotorer i en GMC Sierra. Begge er lett tilgjengelig fra under panseret. Delphi skal sitte vertikalt, mens Visteon sitter horisontalt. I begge tilfeller, fjerne lydisolasjon panel, koble den elektriske kontakten og skru ut de tre skruene som holder viften motor på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63798.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer