Slik feilsøker Air Conditioning i en Saturn VUE

Unngå en tur til mekaniker ved å prøve å feilsøke problemer med air condition selv i din Saturn Vue. Air condition problemer kan ofte være ganske enkelt å diagnostisere og selv fastsette. Du trenger
skrutrekker
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la den gå i noen minutter inntil luften avkjøles . Dobbeltsjekk kontrollene for å sikre at de riktige knappene er valgt. Dette kan virke enkelt, men menneskelige feil kan være å klandre.
2

Sjekk for riktig nivå av kjølevæske. Reservoaret ligger helt i fronten på bilen i en hvit plast jug. Ta av lokket på reservoaret og lys med lommelykt inn i den. Ser på siden av beholderen for å sikre at nivået på kjølevæsken er mellom full og lav linjer.
3

Lytt til viftemotor neste. Når riktig arbeider lyden skal øke med økt luft og redusere tilsvarende. Viftemotoren i en Saturn vue blir funnet ved å først fjerne passasjer side isolasjonslegeme. Trekk den elektriske kontakten, fjern de fire skruene og trekk ut viftemotor.
4

Ta en titt på kontrollmodulen hvis temperaturen kontroller på dashbordet ikke fungerer som de skal. Sett parkering pause og flytte girspaken i nøytral. Starter på fronten trekke instrumentet rammen opp. Skru av oppbevaringsrom. Koble temperatur kabel, blåseren bryteren og elektrisk tilkobling. Skru den siste skruene og fjern kontroll modul.
5

Erstatt den gamle sikringen dersom klima kontrollene synes å fungere, men har ingen effekt på lufta. Sikringsboksen er plassert på passasjersiden av instrumentpanelet. Lirk av trim panelet over hanskerommet for å finne ut sikringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63799.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer