Symptomer på en svovelholdig bilbatteri

Sulfated bilbatterier har fått lov til å danne hardt bly sulfate krystaller som blokkerer de elektriske baner fra batteriet til resten av tenningssystemet. Drivere kan faktisk gjøre mye for å hindre at denne prosessen skjer ved å vedta ansvarlige kjørevaner og gjennom økt overvåking av bilens ytelse. Kjører flere elektroniske deler ved hjelp av en bils batteri, mens i stop-and-go bytrafikk vil øke sjansene for batteri sulfation. Fysiske spor

Pop panseret. Bly-sulfat, en ikke-ledende forbindelse, er den viktigste årsaken i bilbatteri sulfation som krystalliseres rundt batteriets elektrodeplater og reduserer overflatearealet nødvendig for å fremstille en elektro-kjemisk reaksjon. Hvite eller nær gjennomskinnelige krystaller dannet rundt batteriets elektroder er et klart fysisk tegn på at sulfation skjer eller har skjedd.
Dimming Lights /Feilfungerende Elektrisk utstyr

En bil batteri som sulfating vil være i stand til å lade mens bilen er i gang (som det er ment å gjøre). Et kjøretøy som opererer flere elektroniske enheter kan oppleve redusert funksjonalitet som batteriet blir tappet for strøm og kjørecomputer forsøker å holde bilen kjører ved å bruke de resterende elektrisk ladning til å kjøre mer integrerte systemer som bensinpumpen. Frontlykter kan også svakt eller ikke i det hele tatt hvis batteriet er sulfating.
Manglende evne til Start

Et batteri som har ført nok sulfate krystaller herdet rundt sin elektrodeplater vil ikke kunne starte. Ledningen sulfate krystaller vil helt blokkere enhver elektrokjemisk reaksjon som kan bety at batteriet vil motstå hoppe-start og alle opplading innsats før krystallene er fjernet eller batteriet er rett og slett erstattet. Når batteriet er sulfatert, selv om det er gjenvinnbart, vil maksimal energi kapasitet bli sterkt redusert og vil kreve en erstatning på kort sikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63706.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer