The Best Car Diagnostic Tool

Alle biler laget etter 1996 er pålagt å inneholde en innebygd diagnostikk (OBD-porten). Diagnosekoder blir sendt gjennom bilens datamaskin og leses av diagnostiske verktøy koblet til OBD-porten. Disse verktøyene brukes av bilindustrien teknikere og bildeler butikker. Deler butikker vil vanligvis betalt for en slik tjeneste. Diagnostiske verktøy er ikke billig, men de er en investering som kan spare hundrevis av dollar i gjør-det-selv-kjøretøy reparasjoner. De kan også spare penger og hodepine når du kjøper en brukt bil. Bil MD

Car MD har noen gode funksjoner for å tilby i form av auto diagnostikk. Feilkoder kan lastes opp til en pc via Car MD nettstedet. Dette nettstedet leser kodene og gir anbefalinger, lister over deler som trengs, og en beregnet kostnad på arbeidskraft og reparasjon.

Car MD kan være en lyssky bruktbil selger verste mareritt. Det kan plugges inn i ethvert kjøretøy som ble gjort i 1996 eller senere. Kjør en diagnostisk test på en brukt bil før du kjøper.

Prisene er alltid endres, men akkurat nå bilen MD nettstedet tilbyr dette produktet for rundt $ 100 (CarMD.com, 2009).

Rapporter fra nonprofit byrå ConsumerReports.org avslører at mens dette verktøyet fungerer som lovet, og er en verdi på pris, vil forbrukerne få mer ut av lignende, men dyrere diagnostiske verktøy (ConsumerReports.org, 2007).


Pocket Scan

Pocket Scan CP9125 laget av Actron er i dag litt dyrere enn Car MD men ifølge ConsumerReports.org det er en bedre diagnostisk verktøy. Sin overlegenhet kommer fra det faktum at, i tillegg til å kjøre diagnostiske tester og gjør resultatene forståelig for en nybegynner, er det også i stand til å tilbakestille "check-motoren" lys. Bil MD ikke tilbyr denne funksjonen. Dette verktøyet er på mindre siden som gjør det lettere å passe på plass på noen biler.
Innova 3130

Innova 3130 scan verktøyet er på høye enden av skalaen pris. Dette er et volatilt og ganske ny forretningsmodell, slik at prisene kan endre seg radikalt i fremtiden, særlig gitt dagens bilmarked, men skaperen av dette verktøyet er for tiden selger den for rundt $ 300 (Equus.com, 2009). En av funksjonene som gjør denne enheten verdt prisen er alt-i-ett-skjerm. Håndboken er tilgjengelig for elektronisk visning før kjøp, og den kommer med en instruksjons-DVD. Denne enheten kan oppdateres via en personlig datamaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64114.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer