Slik feilsøker en 2005 Acura TL

The 2005 Acura TL er en mellomstor luksussedan laget av Honda Motors. Den ble introdusert i 1996 for å erstatte Acura Vigor. 2005 TL var en del av tredje generasjon av bilen. Den eneste virkelige oppgradering fra foregående år var i tillegg en passasjer airbag cutoff bryteren. Mens Acura TL er kjent for sin pålitelighet, er det ikke uten sine problemer, og det er noen problemer med 2005 TL at du må feilsøke. Heldigvis er alle av dem dekket under fabrikkservice minnes. Instruksjoner
en

Kontroller servostyring slangen i TL for noen sprekker eller uforklarlig skade. The 2005 Acura TL bruker Hondas berømte VTEC-motor. Dessverre gir dette høy turtall motoren mye varme. Høye vedvarende temperaturer i motorrommet er kjent for å forårsake servostyringspumpe å sprekke eller brytes ned for tidlig. Hvis dette skjer, vil servostyring pumpen begynner å lekke servostyring væske. Har dette elementet kontrolleres og skiftes ut uten kostnad ved å ta TL til en Acura forhandler.
2

Sjekk din Acura TL for en skikkelig bensinpumpe relé energigivende signal. Når du slår av tenningen til "II" posisjon, bør du høre en veldig svak summende lyd for omtrent ett til to sekunder. Dette er drivstoffpumpen stafett energigivende og begynner drivstoffpumpen. På 2005-modell, en spole tråden inne i relébryter kan svikte eller bryte uventet, slik at drivstoffsystemet til trykket og drivstoffpumpen til å mislykkes. Når dette skjer, ta TL til en Acura forhandler. De kan erstatte stafetten for deg uten kostnad under fabrikken tilbakekalling for dette elementet.
3

Sjekk pipen og frontruten vaskemaskin pust i bakken port for tegn på skade eller vannlekkasje inn i frontruten vaskemaskin motorenheten. Hvis vann siver ned i vindusspyleanlegget motorenheten gjennom lufte-port (typisk fra en sprekk i dekslet på undersiden av frontruten nær viskerbladet armene), kan det korrodere motorens kretskortet forårsaker motoren til slutt svikte. Dette problemet kan bli løst ved å ta TL til en Acura forhandler for å bli betjent under fabrikken tilbakekalling for dette elementet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64102.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer