Mustang manuell girkasse problemer

Selv om Mustang er overføring er generelt ansett som ganske holdbare, gitt nok tid vil det etter hvert utvikler problemer. Mange problemer forbundet med Mustang overføring kan repareres uten å helt gjenoppbygge det, men før eventuell reparasjon kan utføres, må problemet først bli identifisert. Overføring hopper ut av Gear
p Det er flere mulige årsaker til at Mustang manuell girkasse uventet hopper ut av gir. Kanskje den mest vanlige årsaken skyldes feilinnretting av transmisjonens tilfelle eller clutchhuset. En slitt pilot opplagring på baksiden av veivakselen kan også være den skyldige, som kan en bøyd overføring sjakten. En relativt mindre problem som kan føre til overføring til å hoppe ut av gir er en utilbørlig våren spenning på shifter med tog, mens den mest alvorlige årsaken er slitt tenner tannhjul i overføringen.
Transmission Sticks i Gear
p Hvis overføring kjepper i gear, kan det være grunn til clutchen ikke helt slippe, eller fordi de tenner på clutch akslingen er skadet. En girspaken som stikker i støvelen sin kan også forårsake problemet, i hvilket tilfelle reparasjon må gjøres ved oppstart snarere enn overføring. Den mest alvorlige årsaken til clutch stikker er korrodert interne transmisjonskomponenter. Til slutt kan en mangel på smøring føre til overføring til å feste.

Transmission Gears vil ikke Synkroniser

Synkronisering refererer til prosessen der girene innenfor overføring rotere sammen. En sending som ikke er synkronisert vil gjøre det vanskelig å skifte gir, siden tannhjulene fra senderen ikke er riktig innrettet. Hvis det er bare vanskelig å endre høyere gir, ligger problemet sannsynligvis med en bindende pilot peiling på overføring er mainshaft. Dersom det er vanskelig å endre til en hvilken som helst utstyr, kan problemet ganske enkelt være forårsaket av en clutch som ikke fullt frigi, en sperremekanisme svake eller brukket fjær, eller en mangel på smøring. Den mest alvorlige årsaken er utslitt utstyr tenner.
Støy kommer fra Transmission

Når en Mustang manuell girkasse gjør støy, sjansene er gode for at støy blir produsert av en slitt peiling. Identifisering av den skadede lageret kan ofte bestemmes ved å notere hvilken tannhjulet (e) støyen er produsert. Hvis sendingen er støyende i ett gir bare, er det motsatte countergear sannsynlig årsaken. Hvis støyen er kun produsert i revers, er enten revers eller countergear sannsynligvis skadet. Hvis sendingen er støyende bare i nøytral, den viktigste stasjonen utstyr peiling eller countergear lagrene er sannsynlig problemet. Hvis støyen er produsert i alle gir, kan overføringen bare trenger smøring, eller det viktigste utstyret, countergear, eller mainshaft lagrene kan bli skadet.
Clutch Slips

En slipping clutch er vanligvis på grunn av mangel på smøring på enten clutch trekkstengene eller på clutch selve kabelen. Mangel på smøring fører trekkstengene eller kabel til bind, som i sin tur fører til at utstyret engasjement problem. Hvis sammenhengen og kabel er smurt, kan sammenhengen bare krever justering. Mer alvorlige årsaker inkluderer en ødelagt eller svak trykk plate våren, eller fett på stasjonen plater i overføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64170.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer