Slik feilsøker det elektriske systemet i en Ford Taurus

The Ford Taurus er en ofte anbefalt romslig sedan som er en nær søsken til Mercury Sable. Den kraftige motoren kan plassere mange energibehov på det elektriske anlegget, så bli kjent med sikringer og ledninger for å gjøre noen av de små reparasjoner selv. Instruksjoner
en

Gi din Ford Taurus den gang over hvis du ikke har kjørt det en stund. For å få den opp og kjører, må du stramme, rene batteritilkoplingene. Se etter og erstatte eventuelle blåst ut sikringer også. Auto deler lagrer ofte teste lade din dynamo er å sette ut gratis.
2

Se opp for rust på dynamoen. Dynamoer på Ford Taurus kan ikke få en skikkelig kostnad for å drive resten av bilen hvis rust utvikler seg. Frontlykter kan få svak eller din bil kan ikke engang begynne fordi dynamoen ikke kan få strøm til batteriet.
3

Bytt dynamo med en ombygd en hvis bilen ikke vil starte til tross for alle dine anstrengelser. Ombygd dynamoer ofte fungere like bra for mye mindre.
4

Se om din 2006 Taurus oppfyller kvalifikasjoner for en tilbakekalling reparasjon med en airbag varsellampe som holder seg tent. Denne modellen kom med en spesiell overlegg ledningsnettet for å tillate håndfri mobiltelefon bruk. Dessverre ble kretser for kollisjonsputen lys utelatt. Av sikkerhetsmessige grunner, er dette en elektrisk reparasjon som må gjøres.
5

Få dine vindusviskerne til nedre posisjon når du slår dem av ved feilsøking vindusvisker motor girkassen. Hvis du er kunnskapsrik om elektriske systemer, gå videre og reparere park switch eller bare bytte ut hele vindusvisker motor montering for å begrense muligheten for fremtidige problemer med vindusviskerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63800.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer