Tegn på Bad Fuel Injector

En defekt drivstoff injektor kan føre til en rekke problemer som kan negativt påvirke bilens motorytelse. Det følgende er en kort beskrivelse av de vanligste tegnene på en dårlig drivstoff injektor. Grov tomgangskjøring

En bil som har en dårlig drivstoff injektor vil ofte ha en grov, eller hakkete, motoren gå på tomgang. En drivstoff injektor er ansvarlig for å injisere drivstoff direkte inn i motoren sylinder der det er brent under forbrenning, hvis dette drivstoffet levering er kompromittert, kan en grov tomgangskjøring resultere
Fuel Leak

En dårlig drivstoff injektor kan utvikle sprekker eller brudd i kroppen sin, spesielt der den kobles til inntaket manifold. Hvis dette skjer, kan drivstoff lekke ut på inntak manifold, en forekomst som kan både sett og luktet.
Motor Manglende

Engine mangler, sammen med en grov tomgang, er et vanlig symptom på en dårlig drivstoff injektor. En dårlig drivstoff injektor kan begrense eller stoppe drivstoff fra å bli injisert i en motor sylinder skikkelig, noe som kan ha negativ innvirkning på drivstoff forbrenning og påvirke motorytelsen, noe som resulterer i manglende, en grov tomgang eller feiltenning.
Engine Bølgende

En feil drivstoff injektor kan føre til en uregelmessig eller forstyrret flyten av drivstoff inn i motoren, en tilstand som kan forårsake en motor til surge eller veksle mellom høy og lav rpm (omdreininger per minutt) kontinuerlig gjennom motoren. Dette resulterer i en svært up-and-down, hakkete modus for motoren.
Dårlig gass kjørelengde

En lekk eller feil drivstoff injektor kan påvirke bilens gass kjørelengde. En lekk injektorene kan avfall drivstoff ved at det å lekke ut av injektorene bolig stedet for å bli injisert direkte inn i motoren, en funksjonsfeil drivstoff injektor kan føre til for mye brennstoff som skal sprøytes inn i motoren. Begge forhold resulterer i overkant drivstoff blir bortkastet, som igjen virker negativt gass kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63927.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer