Stikker EGR Ventil Symptomer

i eksosgassen resirkulering (EGR) ventilen er en integrert del av et kjøretøy utslipp kontrollsystemer. Den opererer under forutsetning av å senke temperaturen i forbrenningskammeret for å redusere mengden av forurensende stoffer som er opprettet av forbrenningsprosessen. Å være nært knyttet til forbrenningsprosessen, har denne ventilen operasjon direkte effekt på den generelle ytelsen til motoren. Dårlig eller feil bruk av EGR ventilen kan resultere i flere kjente symptomer og fører til økte utslipp av skadelige stoffer. Dårlig Idle

En feil stenge EGR ventil vil fungere som et vakuum lekkasje, forstyrre riktig drivstoff og luft blanding, forårsaker en mager blanding tilstand. Dette resulterer i misfiring sylindere og dårlig motoren gå på tomgang.
Overoppheting

Den grunnleggende funksjon av EGR ventilen er å innføre eksos inn i forbrenningskammeret på bestemte og kontrollerte priser , senke forbrenningstemperaturer, og senke utslipp av skadelige stoffer. En EGR ventil som åpner ikke klarer skikkelig å innføre tilstrekkelige mengder avgasser, forårsaker temperaturen i forbrenningskammeret å stige, noe som fører til overoppheting av motoren.
Dårlig Fuel Economy

stikker EGR ventilen ikke vil åpne og lukke til riktig pris, som fører til en reduksjon i effektiviteten i forbrenningsprosessen grunn av lean drivstoff-luft-blandingen den forårsaker. Dette resulterer i at motoren måtte jobbe hardere for å utføre samme mengde arbeid, som krever mer drivstoff til å gjøre det. Kjørecomputer systemer kan også prøve å kompensere for dette lean tilstanden ved å innføre ekstra drivstoff til blandingen, som ytterligere øker drivstofforbruket.
Økte utslipp

EGR ventiler er konstruert for å redusere utslipp av forurensende stoffer fra forbrenningsprosessen. Dette gjøres ved å senke temperaturen i forbrenningsprosessen gjennom innføring av avgasser inn i brensel-og luft-blanding. Senkes forbrenningstemperaturer resultere i mer effektiv forbrenning av brenselet og luft-blanding, og mindre forurensninger i eksosutslipp. En feil drift EGR ventil vil ikke riktig lavere forbrenning temperaturer, forårsaker skadelige utslipp å øke, noe som kan føre til et redskap for å mislykkes utslipp inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63744.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer