Sjekk Engine Light problemer

Det er lyset hver bileieren dreads: check engine lys. Det kan bety at kjøretøyet har et betydelig problem, eller det kan være et mindre problem. Den eneste måten å vite sikkert er å ta bilen til en auto deler butikken eller mekaniker og har kodene leses av en spesiell maskin. Når dette er gjort, er det mulig å planlegge resten av reparasjonsstrategi. Betydning

Hver gang check engine lyset kommer på det betyr at det er et problem. Bilens kjørecomputer har oppdaget en sensor som har sendt inn et problem. Problemet vil bli lagret i datamaskinen til den kan leses av en maskin. Det er en sjanse problemet kan løses av seg selv, men den eneste måten du kan vite sikkert er å ha en diagnostisk gjort.
Prevention

Selv om check engine slukker igjen, bør det faktum at det kom på ikke bli ignorert. De viktigste delene av bilens operasjonen overvåkes av check engine lys. De fleste er beregnet å komme på for en kort periode og så av igjen hvis problemet anses mindre. Hvis den forblir ubehandlet, kan det bli alvorlig, imidlertid.
Identifikasjon

Når check engine lyset kommer på, er problemet sannsynligvis til å være i en rekke sentrale områder. De vanligste problemene er i utslippene system, motorytelse, oljeblanding, elektriske eller kjøre tog systemer. Det kan også være så enkelt som en defekt sensor. En auto deler butikken eller mekaniker har en maskin som kroker opp til bilen som vil gi en kode som forklarer hvor problemet er.
Alvorlighetsgrad

check engine lyset typisk forteller ikke en driver hvor alvorlig problemet er, men det finnes unntak. Noen modeller har forbedret lys som skinner lyse rødt eller blinker raskt. Vanligvis, hvis en bil har en motor lys som gjør dette, kan andre problemer også bli lagt merke til, for eksempel en grov ridning kjøretøy, tap av kraft eller lignende situasjon.
Codes

For et utrent bilist, kan kodene som presenteres ikke bety mye. Den auto deler butikken eller mekaniker vil være i stand til å oversette informasjonen for deg. Hvis du føler at du ikke kan løse problemet selv, forteller mekaniker hva ble oppdaget. Dette kan hjelpe, men mekaniker vil fortsatt problem kjøre en diagnostisk.
Sikker drift

En bilist kan lure på om bilen er trygg å kjøre når check engine lyset kommer på. Svaret på dette spørsmålet avhenger av situasjonen. Hvis lyset ikke blinker eller lyse rødt, og det synes å være noe problem, kan du sannsynligvis planlegge et besøk til garasjen og kjør den i mellomtiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64161.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer