Honda Radiator Problemer

Radiatoren på en Honda bil eller lastebil fungerer sammen med bilens vannpumpe å sirkulere kjølevann gjennom motoren, som holder motoren i normal driftstemperatur. Kjølemiddel pumpes til radiatoren ved vannpumpen hvor det strømmer gjennom en serie av små rør. Luft passerer gjennom kjøretøyets er deksel trekker varmen av kjølevæsken, som deretter returneres til motoren. Radiator Lekkasjer

Radiatoren på en Honda kjøretøy er en cross flow design laget av kobber /messing eller aluminium. Det er utenfor evnene til de fleste hjem mekanikk å lodde en radiator. Det beste løpet av handlingen er å fjerne radiator og ta det med til en sertifisert radiator verksted for trykktesting og reparere hvis du har mistanke om en lekkasje. Begynn med å tømme kjølesystemet. Plasser en spillolje samling fat under petcock ventilen på nedre hjørne av radiatoren. Åpne ventilen å tømme systemet. Fjern de øvre og nedre radiator slanger ved å løsne slangeklemmer og trekke slanger av radiatoren. Hvis bilen er utstyrt med en automatisk girkasse fjerne trans kjøligere linjer fra radiatoren. Til slutt skru ut radiator danne kjernen støtte og fjerne den fra bilen.
Hose slitasje og utettheter

Det er fire slanger som sirkulerer kjølevæske gjennom din Honda motor. To store slanger bevege kjølemiddel fra radiatoren til motoren og tilbake. To mindre slanger flytte kjølevann fra motoren til varmeapparatet kjernen, som ligger bak brannmuren på passasjersiden av bilen. Disse slangene kan slites ut over tid og utvikle lekkasjer. Vær spesielt oppmerksom på endene av slangene. Hvis slangeklemmer som beholder dem strammes endene kan splitte og sprekke. Ved utskifting av slanger være forsiktig med å rute dem borte fra bevegelige deler på motoren og deler som blir svært varmt, for eksempel Drivremmenes og eksos manifold.
Oljeforurensning i Kjølevæske

Olje i kjølevæske vil vises som svarte streker eller flekker i vann eller frostvæske (brun eller gjørmete ute kjølevæske er et tegn på rust eller kjølevæske som må skiftes ut. Oljen vil alltid bli svart, husk olje og vann ikke blande). Under normale driftsforhold kjølevæske og motorolje aldri skal blande. Hvis du ser tegn til oljeforurensning det indikerer en svikt eller utvikle svikt i toppakning, noe som vil føre til betydelige tap av kjølevæske, overoppheting og tap av makt. Med mindre du har de nødvendige ferdigheter og verktøy for å erstatte Hondas toppakning, ta det med til en automotive profesjonell umiddelbart for å unngå ytterligere skade på motoren.
Problemer Med Reserve Tank

Den reserve eller ekspansjonstanken er koblet til radiatoren via en gummislange. Den reserve beholderen er konstruert for å levere kjølemiddel til radiatoren i det tilfelle at væskenivået synker, samt samle eventuelt kjølemiddel som pumpes ut av radiatoren. Denne tank er vanligvis laget av plast og kan bli sprø og sprekker med alderen. Skift når det er nødvendig. Også gummislangen som forbinder radiator til reserve tank kan lekke eller bli tett. Skift når det er nødvendig.
Fan Problemer

Honda kjølesystemer utnytte en elektrisk vifte boltet til radiatoren. Aldri under noen omstendigheter sette deg hånd i veien for motoren fan mens motoren er i gang eller når motoren er stoppet, men fortsatt varmt. Motoren fan styres av en termostat bryter som kan slå på uventet. Koble alltid fra bakken kabelen fra minuspolen og feste kabelen bort fra terminalen før du forsøker å utføre service på motor vifte. En visuell kontroll av driften av viften, når motoren har nådd normal driftstemperatur. Hvis viften ikke slår seg på at du må bytte ut viften og termostatstyrt bryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64160.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer