Tegn på at svinghjulet er dårlig

Svinghjulet er en integrert del av clutch systemet i manuell girkasse biler. Disse kan produseres i enkle eller doble svinghjul systemer og arbeide for å redusere vibrasjoner og vedlikeholde utstyr integritet mens føreren opererer overføring via clutch. Når svinghjulet begynner å svikte, kan det være et symptom på større problemer i overføringen som olje begroing eller en advarende påminnelse om at sjåføren har vært i drift clutchen utenfor akseptable parametere. Vibrasjon Gjennom Clutch

Noen biler bruker en todelt svinghjul system kalt en "dual mass" svinghjul. Når disse delene eller våren fester rundt dem begynner å svikte, vil svinghjulet systemet mister sin evne til å redusere vibrasjoner forårsaket av clutch drift. Sjåføren vil oppleve dette som økt rumling og vibrasjoner gjennom gulvet i bilen og gjennom manipulering av clutch ved giring.
Burning Smell

lukter brent toast er en førsteklasses indikator på at svinghjulet er i behov av reparasjon. Lukten skyldes overdreven varme i clutch kledning, som er forårsaket ved å ri inn clutchen, slik at girene til å skli når du er i trafikken eller tomgang. Over tid, hvis clutch og svinghjul er ikke tillatt å avkjøle, vil det ødelegge svinghjulet sammen med resten av systemet, inkludert trykkplaten og plate.
Clutchsluring

dual svinghjul systemer, er et symptom på svikt ofte utstyr glidning. Dette kan være forårsaket av oljeforurensning i den interne driften av den doble svinghjul eller gjennom økt friksjon på grunn av plate sliping. Sjåføren vil merke en forbigående problem med opp-shifting hvor bilen kan akselerere dårlig eller være ute av stand til å krysse til neste utstyr eller få skiftet, men ikke være i stand til å holde og raskt glir tilbake i forrige gear.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63686.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer