Tenningsmodulen Problemer

En sviktende tenning kontroll modul kan være en skikkelig hodepine til tider. Det kan produsere et bredt spekter av motor ytelse problemer, inkludert å hindre at motoren starter eller steiler motoren som du fart nedover veien, bare for å la deg gjenoppta kjøring noen minutter senere, som om ingenting hadde skjedd. Før noen av disse symptomene sende deg feilsøking komponenter eller systemer som ikke er relatert til roten årsaken til problemet, er det noen andre ting du bør vite når du arbeider med en mulig dårlig tenningsmodulen på kjøretøyet. Funksjon

tenning kontroll modul på bilen din fungerer som en bryter for å slå den primære strøm produsert av coilen og på. Modulen oppnår dette gjennom en serie av svært små og følsomme elektroniske komponenter inne i den forseglede plastskallet kontrollmodulen. Distributøren bruker denne elektrisk strøm for å tenne luft /drivstoff blandingen i forbrenningskammeret.
Testing

Tenning moduler komme i mer enn én konfigurasjon og størrelse, avhengig av din bil merke og modell. Imidlertid kan kjøretøyet service manual gi instruksjoner om hvordan du kan teste din spesielle modulen. Til dette trenger du en 10-Megaohm digital multimeter. De fleste auto deler butikker vil teste modulen for deg gratis.
Hensyn

En dårlig modul kan passere en feilsøking test selv om en eller flere elektriske komponentene inni er skadet. Bittesmå transistorer, dioder, motstander og andre komponenter er svært følsomme for varme. Og noen av disse komponentene, nær bryte ned, ikke kan svikte inntil det er nok varme i motorrommet. Ved testing i hjemmet, varme opp modulen ved hjelp av en varmelampe. Deretter fortsette med de testene som beskrevet i bilens manual, og sammenligne resultatene med de spesifikasjonene.
Skifte

Installere en ny tenningsmodul er en enkel prosess. Avhengig av bilmodell, kan modulen monteres inne i motorrommet, i nærheten av motoren, eller på innsiden av distributøren. Fjern distributør cap om nødvendig. Trekk modulen elektriske kontakten og skru enheten. Installere den nye på plass, plugg den elektriske kontakten og erstatte distributør cap, om nødvendig.
Egenskaper

Noen tenning moduler krever et lag med silikonfett under installasjonen . Fettet beskytter anleggsflaten av modulen fra varmen som produseres under motorens drift. Ved bytte av modulen, sjekk med din auto deler leverandør om du trenger å bruke denne fett til din egen enhet. Ellers den nye modulen vil mislykkes i løpet av et par uker med erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64152.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer