Slik feilsøker Air Conditioning i en Ford Focus

Hvis klimaanlegget ikke virker riktig i din Ford Focus prøve og feilsøke problemet selv. Du kan bli gledelig overrasket over at det er lett å fikse. Du trenger
skrutrekker
Vis Look Mer Instruksjoner
en

først på grafikk displayet på dashbordet. Hvis det er tomt, eller hvis luftstrømmen kontrollene ikke fungerer som den skal, er problemet i kontrollpanelet. Koble fra batteriet først.
2

Fjern trim paneler på passasjersiden, skru ut de fire panel skruer, og ta ut kablene fra kontrollene. Trekk den elektriske kontakten og fjern kontrollpanelet.
3

Lytt til viftemotor å sørge for at den er i gang, men ikke altfor høyt. Steg inn i bilen og spille med luftkontroller på dashbordet for å sikre at viftemotor gjør de riktige økning og reduksjon i volum.
4

Start motoren på bilen og la den gå mens du ser på kompressoren. Se etter tydelige tegn på funksjonsfeil. Trykk begge slangene festet til kompressoren. Jo større man bør være kul, og den mindre slangen bør være varm, men ikke smertelig varmt.
5

Kontroller at sparebluss inne i bilen fungerer og visningen av grafikk lyser. Hvis disse ikke fungerer som de skal kan det være kontrollpanelet eller kontrollkabler. Finn kontrollpanelet i en Ford Focus ved å fjerne trim panelet rundt luftkontroller.
6

Ta med de tre små kontrollkabler ut fra undersiden instrumentpanelet. Trekk kablene fra baksiden av kontrollpanelet, og koble den elektriske kabelen før du fjerner den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63755.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer