Slik feilsøker en 2003 Chevy Impala Stereo

The Chevy Impala er en full-size bil laget av Chevy arm av General Motors. Impala har hatt en varig suksess i GM lineup. Det har gått gjennom ni designendringer siden de ble introdusert i 1958. Avhengig av ditt år Impala ble gjort, må du kanskje feilsøke radio. De eldre Impala, jo mer sannsynlig er det å trenge en ny hovedenhet. Med det sagt, hvis du har problemer med stereoanlegget, er det første du må gjøre å feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Kontroller at Impala øvrige elektriske komponentene fungerer som normalt. Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon. Hvis alle andre elektriske komponenter ut til å virke OK, og dash lysene kommer på, så du kan i det minste bekrefte at det er strøm som går til de fleste av de elektriske komponentene (og kanskje til og med radioen).
2

Trykk på strømknappen på stereoanlegget. Hvis strømmen ikke kommer på, er det ingen kraft går til stereo hovedenheten, eller enheten har sviktet. Du må ha dette elementet betjent av en erfaren mekaniker for å sørge for at bilens elektriske system fungerer normalt og at pin-elektriske kontakten til stereo hovedenheten ikke har noen ødelagte pinner og at det er en riktig signal som sendes til stereo hovedenheten.
3

Lytt etter et rent signal. Prøv flere radiostasjoner, eller sette inn en CD i CD-veksler (eller kassettspiller) og kontroller for lyd forvrengning eller statisk. Hvis det ikke er statisk når du spiller en CD eller kassett, kan problemet være med antennen eller radiostasjonen du prøver å stille inn. Har antennen kontrolleres og skiftes ut hvis det er problemet.
4

Sjekk for forvrengning i stereohøyttalerne. Hvis du hører forvrengning kommer fra høyttalerne, kan de bli skadet, eller at høyttalerne kan ikke være i stand til å håndtere forsterkeren i hovedenheten. Har høyttalerne kontrolleres og skiftes ut av en erfaren installatør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64115.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer