Hvordan diagnostisere en Fuel Pump Relay

The bensinpumpe relé er en del av drivstoffpumpen og senderenheten. Stafetten i seg selv er en liten elektrisk enhet med fire til fem pinner som kobles til batteriet, drivstoffpumpe og senderenheten. Releet sender et signal til drivstoffpumpen fortelle det til å begynne å tegne drivstoff fra drivstofftanken og pumpe det til motoren. Når releet er aktivert , holder pumpen på og trekker strøm fra batteriet. Over tid kan stafetten kort ut , blir overbelastet fra en elektrisk bølge eller det kan mislykkes bare fra alder. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen til " II " posisjon, men ikke forsøk å dra motoren rundt.
2

Hør etter svak summing eller summende lyd som vil vare i ca 1 til 2 sekunder . Dette er bensinpumpe releet blir aktivert .
3

Åpne sikringen panelet under dashbordet og sjekke sikringen for drivstoffpumpen og senderenheten hvis du ikke hører bensinpumpen batteriene. Sikringen til bensinpumpen vil også levere strøm til drivstoffpumpen stafett . Hvis sikringen er gått , må du skifte sikring og gjenta trinn 1 og 2 .
4

Har stafetten testet av en kvalifisert mekaniker eller erstattes hvis du har fullført trinn 3, og du ikke var i stand å høre bensinpumpen stafett energi .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64082.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer