Hva er symptomene på en Sticky EGR Valve?

EGR (EksosGassResirkulering) ventilene er utformet for å åpne og lukke på bestemte punkter under motorsyklus å tillate karbondioksid inn i forbrenningskammeret, og dermed kjøle kammeret og dens innhold til redusere mengden av gassformige NOx (nitrogenoksider) utslipp. Det er noen symptomer som tyder på EGR ventil klebrige, og de bør løses så snart som mulig for å unngå skade på motoren. EGR Valve Stuck i lukket stilling

En EGR ventil som sitter fast i lukket stilling vil heve temperaturen i brennkammeret, noe som skaper en knocking eller pinge. Dette er spesielt merkbart i situasjoner der kjøretøyet er akselererende eller cruising. EGR ventiler fast i lukket stilling er spesielt farlig for kjøretøy som er utstyrt med turboer siden høy temperatur og konstant eksponering vil til slutt føre til at turbo å gripe.
EGR Valve Stuck i åpen stilling

p Hvis EGR ventil sitter fast i åpen posisjon, vil bilen oppleve en grov tomgang eller ofte stall. Hvis ventilen ikke er helt fast åpen, men aldri oppnår en tett forsegling når den lukkes, kan motoren "glipp" eller grøsse på grunn av feil blanding av forbrennings-elementer.
EGR Ventil Åpner for mye eller Too Soon

Sticky EGR ventiler som åpner for mye eller for tidlig vil føre til at kjøretøyet for å snuble eller nøler ved akselerasjon. Opplever et tap av makt, når farten, kan også være et symptom på en klebrig EGR ventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63726.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer