Diagnostisere problemer med bilen min

Vi tar ofte våre biler for gitt. Det er lett å hoppe inn, vri om nøkkelen og kjøre bort. Mange av oss tenker ikke over hvor mye vi stole på våre biler før de begynner å få problemer. Plutselig dreier hele vårt liv rundt å få bilen vår faste, som koster tid og penger. Etter noen enkle trinn kan hjelpe deg å diagnostisere bilens problemer før du må ta det med til butikken. Du trenger
PaperPencil
Vis flere Instruksjoner
Hvordan diagnostisere Car Problemer
en

Kontroller væsker og gjøre en vedlikeholds sjekk av bilen. For å gjøre dette, sjekke olje, girolje og kjølevæske væske nivåer i bilen. Hvis nivåene ser fine, gå videre til vedlikehold sjekk. Dette er hvor du vil flekk sjekke motoren for frynsete belter, lekker væske eller noe uvanlig som skiller seg ut til deg. Hvis du finner noe unormalt under sjekken, fikse det først og se om bilen problemet opphører.
2

Lytt etter nye og merkelige lyder bilen er gjør. En banket lyd i motoren er alvorlig og krever umiddelbar oppmerksomhet, mens en hvinende lyd kan være et belte, som er mindre alvorlige.
3

Ta oppmerksom på eventuelle merkelige lukter. En kjemisk-lignende lukt betyr et elektrisk problem. En sterk eksos lukt kan være en pakning lekkasje eller avtrekk problem.
4

Se over bilen din og legg merke til noe uvanlig. Hvis du velger å ta bilen din til en lokal bil deler butikk. De fleste av disse stedene tilbyr å gjøre en gratis kode leses av motoren din, og kan være i stand til å fastslå eventuelle problemer. En kode leser er der teknikeren kan plugge et diagnostisk verktøy inn i bilens diagnostiske port, vanligvis plassert i førersiden lavere dash. Verktøyet oppdager problemer i bilen og diagnoser problemet for deg.
5

ta bilen inn i en butikk, hvis alt annet svikter. Fortell mekaniker noe du fant mens han prøver å diagnostisere problemet selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63898.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer