Hvordan diagnostisere Brake Master Cylinder Problemer

The brake master sylinder på bilen din er det som styrer volumet av væske blir tvunget gjennom bremsesystemet. Som du trykker på bremsepedalen, er bremsevæske tvunget gjennom stål bremseslanger og til en caliper system som fungerer for å bremse ned bilen. Hovedsylinderen er det som holder væsken, og gjør denne prosess mulig. Hvis du har problemer med bremsene, vil du merke en nedgang i bremse ytelsen. På dette punktet, må du feilsøke problemet for å bekrefte at det er brake master sylinder. Instruksjoner
en

Åpne panseret og kontroller at væskenivået i din brake master sylinder er mellom nedre og øvre merkene på brake master sylinder.
2

Få i bilen og pumpe bremsene flere ganger og gjelder konstant press på pedalen.
3

Ha en assistent bekrefte at det er absolutt ingen bremsevæske lekker under bilen, i hjulet godt, eller på noen av brems linje tilkoblinger på kjøretøyet, inkludert noen av brems linje tilkoblinger under panseret.
4

Kontroller at bremsepedalen trykket er fast, men synker sakte ned på gulvet mens trykket brukes på bremsepedalen. La pedal til å synke til gulvet og deretter trykket på bremsepedalen.
5

Kontroller at væskenivået i brake master sylinder ser ut til å være normal og mellom nedre og øvre merkene på reservoaret. Hvis det ikke er noen ytre lekkasjer, og brake master sylinder ser ut til å ha optimale væskenivåer, men bremsepedalen synker til gulvet når konstant press blir brukt til pedal, er det en intern lekkasje i brake master sylinder. De indre O-ringer eller boringen i sylinderen er en årsak til lekkasje. Hele master sylinder må byttes og bremsesystemet må være re-blødde å tømme systemet for luft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64076.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer