Slik feilsøker det elektriske systemet i en Dodge Intrepid

Dodge slutte å lage sin firedørs sedan, Intrepid, i 2004. Men vil du fortsatt finne dem på veien. Noen mennesker er ikke klar til å gi deres opp, mens andre kjøper få en god avtale på en brukt Intrepid. The Intrepid kan være en god liten bil, men det elektriske systemet var ikke en av sine beste egenskaper. Instruksjoner
en

Ta Intrepid inn til forhandleren hvis bilen boder mens du er i bevegelse eller hvis bilen starter i girene andre enn park. Det er behov for en revidert ledningsnett brakett. Be om en Dodge tilbakekalling dekker dette elektrisk problem.
2

Vurder å bytte ut radio enhet hvis Intrepid har eksistert en stund, og du har gjentatte problemer med lyd. Det kan være at antennen eller en dårlig kontakt, men radioen kan bare være gammel, også. Prøv en hard reset først. Ta kabelen fra den positive pol i 15 til 20 minutter. Fest kabelen og se om radio og CD-spiller arbeid igjen.
3

Bestem hvor mye problemer det er å låse og låse opp bilen dører manuelt hvis de automatiske dørlåser slutte å fungere. Kraften dørlås motor må trolig byttes ut. Noen Dodge Intrepid eiere bestemmer seg for å gi avkall på denne oppdateringen som kan koste opp til et par hundre dollar per dør.
4

Beware hvis Dodge Intrepid lysene begynner flimring. Dette kan signalisere elektriske problemer som kan være farlig, spesielt om natten. Du kan se om erstatte datamaskinen eller PCM Internal Controller er svaret, men vær forberedt på en betydelig regning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63802.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer