Transmission Problemer

Et kjøretøy overføring er enheten i en bil som sender, eller "sender", kraften fra motoren til drivhjulene. Den fungerer gjennom en rekke tannhjul som opprettholder riktig strøm varierer mellom motoren og hjulene. Det finnes to typer overføringer: en manuell girkasse, noe som krever girene for å bli operert for hånd gjennom bevegelse av en spak som kalles en girkasse, eller en automatisk girkasse, som krever ingen manuell funksjon. Hvis en overføring ikke fungerer som den skal, kan det ha en stor innvirkning på hvordan et kjøretøy funksjoner. Det er noen vanlige problemer som overføringer kan lide av. Dashboard varsellampe

De fleste moderne biler er utstyrt med et varsellys på dashbordet kjent som en "check engine lys." Dette viser da en av bilens datastyrte sensorer registrerer et mulig problem. Det kan være så enkelt som en gass tanklokket ikke blir forsvarlig sikret, eller kan være en indikator på mer komplekse motor problemer, for eksempel problemer med overføringen. Når dette lyset tennes, er det viktig å ha bilen sjekket så snart som mulig.
Støy

Uvanlige lyder som kommer fra under bilen, for eksempel en clunking støy når du skifter gir, kan være et tegn på overføring problemer. Dette kan bety at overføring væske er lav eller skitten, siden ordentlig smurt overføring deler er tilnærmet lydløse. Det kan også bety at enkelte deler av overføringen er seg.
Lekkasje Fluid

Mens lekkasje av girolje ikke nødvendigvis bety at overføringen er skadet , kan en mangel på fluid til slutt føre til alvorlige problemer. Siden fluidet tjener til å holde overføring kule, uten riktig væskenivå det kunne overopphetes, noe som resulterer i omfattende skader. Utilstrekkelig væske kan også hindre overføring fungerer som den skal, fordi det gir motoren med kraft fra girkasse.
Vanskelighetsgrad Shifting Gears eller Transmission "glidning"
p Hvis din overføring ser ikke ut til å virke korrekt når du kjører, for eksempel problemer med å skifte gir eller sklir ut av gir, kan det være et tegn på eksterne overføring problemer eller mer alvorlige interne problemer. Interne problemer kan være en indikasjon på bruk av deler som må byttes, eller problemet kan bare være en enkel sak å justere eller erstatte de eksterne kontrollene.
Vehicle vil ikke fungere

Selvfølgelig skjer det mest alvorlige problem overføring når det hindrer kjøretøyet i å bevege seg i det hele tatt. Dette kan være forårsaket av flere faktorer, som for eksempel ingen overføring væske, mangel på væske i differensial og overføre saken, eller et internt problem. I denne situasjonen må en komplett motor diagnostisk være ferdig å finne ut om problemet er relatert til sendingen, eller på grunn av andre årsaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64026.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer