Hvordan sjekke en Nissan Maxima MIL Kode

Indikatoren lampe (MIL) på en Nissan Maxima varsler føreren av en feil i drivverket kontrollsystemer. Når en av Maxima mange sensorer oppdager et problem, registrerer det en diagnostisk feilkode i drivverket kontroll modul, som utløser belysning av MIL. Kontroll av kodene er første skritt i den diagnostiske prosessen. Når du har kodene, har du en retning å gå inn for å reparere feilen. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Plugg datalink kabelen på skanningen verktøyet inn i diagnostisk porten på Maxima. Porten er plassert under dashbordet på førersiden. Havnen er egentlig det samme størrelse som den kontakten på data link kabel. Du kan kjøpe en skanning verktøy på de fleste auto deler forhandlere. Scan verktøy varierer mye i funksjon og evne. Noen eneste tilbudet kode leser mens de mer avanserte modellene har ulike nivåer av diagnostisk hjelp. For denne oppgaven trenger du bare en enkel kode leseren, men vurdere alle alternativer før du kjøper. I tillegg sørge for at Scan Tool du kjøper arbeider med Nissan programvare.
2

Følg skanning verktøyet spesifikke instruksjoner for datamaskinen skanning. Det finnes flere produsenter av skanneverktøyene, og de gjør ikke alt fungerer på akkurat samme måte så sørg for at du er kjent med hvordan din fungerer og følg skanning verktøyet spesifikke instruksjoner nøye.
3 < p> Skriv inn koden eller koder ned når de vises på skanningen verktøyet diagnoseskjermen. Du må vite nøyaktig kode (r) for den diagnostiske prosessen. Ikke slett kodene når du blir bedt om å gjøre det, med mindre du allerede ferdig med å feilsøke og reparere den Maxima.
4

Fullfør skanning per skanningen verktøyets spesifikke instruksjoner og koble data link kabel fra Maxima diagnostiske port.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63725.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer