Slik feilsøker en 1991 Ford Taurus som lekker Frostvæske

Motoren Kjølesystemet på en 1991 Ford Taurus består av en radiator, vannpumpe, overflow tank, varmeapparat kjerne, termostat og diverse slanger. Med alle disse stedene for å forsegle, kan jage ned en frostvæske lekkasje virke som en høy orden. Dessverre, når systemet begynner å miste frostvæske, det kan ikke lenger kult motoren skikkelig. En uadressert kjølesystem lekkasje kan fort bli din Taurus motoren i en 500-kilos paperweight. Ved første tegn til tap av kjølevæske, har lekkasjen diagnostisert og reparert. Tilbringe litt for dette vil spare deg fra å bruke mye for å erstatte motoren. Du trenger
Radiator spenning tester
Lommelykt
inspeksjon speil
Rags
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret, fjerne radiator cap fra toppen av radiatoren og installere radiator spenning tester på radiatoren filler halsen. Du kan kjøpe en radiator spenning tester på de fleste auto deler forhandlere. Noen forhandlere selv låne eller leie dem ut hvis du ikke ønsker å kjøpe en.
2

Pump trykket tester, per testeren produsentens anvisninger. Hvert merke av tester er litt forskjellig, så sørg for å gjøre deg kjent med hvordan denne spesielle tester fungerer før du kobler den til radiatoren din.
3

Inspiser hele kjølesystemet med en lommelykt og speil etter tegn på lekkasje. Se på trykkmåleren på spenning tester med jevne mellomrom for å se hvor langt trykket har falt. Du må kanskje pumpe trykket tester opp igjen hvis trykket synker for langt før du har pekt lekkasjen.
4

Sjekk vannpumpen, spesielt gråte hull og tetningsflaten.

5

Inspiser radiator, foran og bak, med fokus på tanken krøller og kjøligere linje beslag.
6

Sjekk termostathuset.
7

inspisere varmeren kjernen innløp /utløp i brannmuren.
8

Sjekk alle slanger, herunder øvre og nedre radiator slanger, begge varmeapparat slangene, bypass slanger og overløp tank slanger.
9

Inspiser overflow tank, spesielt på bunnen hvor tanken søm ligger.
10

Inspiser fryse plugges i motorblokk og beslag på inntaket manifold.

11

Kontroller motorolje. Hvis oljen ligner på en milkshake, har du en intern motor lekkasje. Basert på alder av kjøretøyet, er denne typen svikt vanligvis katastrofale, som betyr å erstatte motoren er i orden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63735.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer