Slik feilsøker en 1991 Honda Accord Power Steering

Hvis din lille Honda Accord har blitt vanskelig å styre, og du føler at du kjører en stor rigg og trenger muskler til å styre, er dette mer enn sannsynlig et tegn på problemer med strømmen styring. Men selv for erfarne mekanikere ser over guts av 1991 Honda Accord er servostyringen virke litt som fremmed territorium, siden systemet beliggenhet er ikke som det er i andre biler. Heldigvis, disse Honda-avtalen er tilbøyelige til å ha bare to grunnleggende problemer. Du trenger
FlashlightOwner sin manualPower styring væske
Vis flere instruksjoner
Servostyring Fluid
en

Sjekk servostyring væske. Pass på at bilen er i vater og motoren er avkjølt. Servostyring reserve er plassert under panseret på førersiden, mot fronten av bilen ved siden av peilepinnen for olje.
2

Skru av lokket til servostyring væske reserve. Hvis du ikke sett noen av de rosa /rød væske i reservatet, betyr at enten du er ute av væske eller har du en lekkasje.
3

Fyll reserve med servostyring væske. Kontroller at du bruker styringsgruppen væske som er laget spesielt for Honda Accord. Hvis du oppdager en dam av rødt /rosa væske under bilen etter å ha fylt reserve, da har du en lekkasje.
4

Se etter løse eller sprukne slanger koblet til reserve for å feilsøke lekkasjer.
Hotell i Bad Steering Pump
5

Finn servopumpe. Styringsgruppen pumpen er koblet til væsken reserve, som du finner rett under reserve.
6

Ta en titt på den servopumpe. Se etter rust, skitt eller rust, dette er ting som gjør bilen vanskelig å styre. Dette fører også til en skrikende støy når du prøver å kraftig snu hjulet.
7

Dobbeltsjekk for løse forbindelser til noen slanger eller ventiler koblet til servostyring pumpe.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63912.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer