Diagnostisere Turn Signal Problemer

Når diagnostisere en elektrisk krets, er det viktig å først sørge for at sikringen og releet fungerer som de skal. Dette er opphavet til strømmen til kretsen og prosessen fortsetter gjennom kretsen herfra. Komponentene i en sving signal krets er sikringen, stafett, blinklys, blinklys bryteren, instrumentpanelet, turn signal pærer og kontakter eller kretskort selv. Instruksjoner
en

Drei nøkkelen til på-posisjon der lysene på dashbordet er på. Det er ikke nødvendig å starte bilen.
2

Skyv blinklys bryteren i begge retninger. Legg merke til om lyset på dashbordet blinker eller forblir tent uten å blunke. Gjør det samme på motsatt side. Hvis dashbordet lyser hele tiden, men ikke blinker så problemet er med blinklyset blinklys, som må skiftes. Det ligger under dashbordet i nærheten av rattstammen. Hvis blinklys på dashbordet lyser og blinker med en normal hastighet la dem på og gå ut av bilen og sjekk foran og bak for å se om pærene virker. Gjør det samme for motsatt side. Hvis dash Blinklys ble blinke i begge retninger mest sannsynlig en av pærene er ikke belysning og vil bli plassert lett.
3

Sjekk sikringen i sikringsskapet blokken. Hvis dash blinklys indikatorene ikke lyser i begge retninger, det er en kraft eller ledningsnett problem. Sikringsboksen kan finnes like til venstre for rattstammen, under dashbordet eller på siden av den strek, vendt mot døren. Begge steder vil alltid være på førersiden. Tilgangspanelet er vanligvis godt merket. Hvis sikringen ble blåst bare erstatte den med samme størrelse sikring. Hvis det ikke ble blåst gå til trinn 4..
4

Slå nødnummeret blinklysene på. Hvis krisen blinklysene funksjon og lampene på dashbordet fungerer blinklyset bryteren er feil og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63875.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer