Slik feilsøker en Body Control Module

Body kontroll moduler kan være plagsomme enheter, spesielt når de gjør gjøre bilen merkelige ting som følge av BCM feil. En BCM er definert som en datamaskin komponent i et kjøretøy som opererer, regulerer og kontrollerer bilens elektroniske enheter. Når bilene først begynte å komme utstyrt med elektronisk utstyr, eksisterte det en egen modul for hver enhet. Du trenger:
Sikringer
Vis flere instruksjoner
en

Vær oppmerksom på kjøretøyet. Når en BCM er feil, vil de elektroniske komponentene i bilen begynne å handle på merkelige måter, og ikke fungerer som den skal. Noen av de mulige årsakene til en feil BCM inkluderer klokke på radioen ikke holde sin tid og gå tilbake til 12.00 når bilen er slått av, og deretter slått på igjen.
2

Kontroller at alle elektroniske enheter fungerer som de skal. Hvis du bruker en nøkkel fob for å låse og låse opp dørene, kan funksjonen ikke fungere. Eller hvis dørene gjør låse og låse riktig, kan andre ting skje i forbindelse med låse /låse handling, for eksempel horn tuting eller lysene blinker hver gang du bruker fob.
3 < p> Slå på radioen og CD-spilleren. Noen ganger kan en CD-spiller vil stoppe avspilling av en CD og vil starte sendinger en radiostasjon. Frekvensen av disse handlingene avhenger av alvorlighetsgraden av feil BCM.
4

Sjekk sikringsboksen hvis du mistenker at bilens BCM er på blink. Sørg for at alle sikringene er i god form. Hvis noen er brent ut, erstatte dem umiddelbart. Hvis du har skiftet ut sikringer, og du fortsatt har problemer med bilen din, ta det med til forhandleren så mekanikerne der kan kjøre en diagnosetest på kjøretøyet.
5

Ta bilen til Auto Zone eller Checker eller en annen lignende auto deler butikken. De har også evnene til å kjøre en diagnostisk test på bilen din hvis du er kort tid eller kan ikke ta den inn til forhandleren. Den eneste ulempen til å ta den til en auto deler butikken er at mesteparten av tiden, kan den som utfører den diagnostiske testen ikke lese koden, og vil henvise deg til en forhandler, uansett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63976.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer