Slik feilsøker en Dodge Dakota Transmission

Det finnes flere alternativer for overføring til Dodge Dakota, avhengig av modell og trim nivå du får. Nyere Dodge Dakota tilby en seks-trinns manuell girkasse (ST-modellen), med en fire-trinns automatgirkasse som ekstrautstyr. Andre ST-modellene har en femtrinns automatkasse og høyere effekt på motoren. Dodge er kjent for å lage noen av de beste lastebiler på markedet. Med det sagt, bryte Dakota sendinger trenger ned, og når de gjør det, er det nyttig å vite hvordan å feilsøke problemet eller problemene før du tar bilen tilbake til forhandleren. Du trenger
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om overføring væske er brun eller har en brent lukt. Fjern overføring peilepinnen og tørk av enden av pinnen. Bytt ut peilepinnen og trekk den ut igjen. Denne gangen, sjekk slutten av peilepinnen for å sikre at væsken er mellom øvre og nedre på peilepinnen. Lukte olje for å se om det lukter brent. Hvis fargen ser brun, i stedet for rødt, eller hvis det er brent, har Dakota betjent av en overføring butikk.
2

Sjekk om overføring glipper mens i gir. For hjemmet mekaniker, bare sjekk overføring væske. Siden demontere av en overføring krever ikke bare spesialiserte verktøy, men spesialisert kunnskap (og mange års erfaring) av gearanordningene, er det ikke anbefalt at du tar fra hverandre din Dakota overføring. Hvis væskenivået er lavt, tilsett mer væske. Ellers må du ha overføring av en kvalifisert overføring spesialist.
3

Sjekk om din Dakota vil starte i girene andre enn park. Hvis ja, er nøytral sikkerhetsbryter feil. Har dette løst av en mekaniker.
4

Sjekk om overføring vil gire ned under hard akselerasjon. Hvis du har problemer downshifting overføring når du gulvet akseleratoren, må du kanskje justere gassvaieren ved å vri skruen med klokken for å stramme kabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64069.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer