Hvordan finne sjekke motoren lys kode for en Dodge Intrepid

Du kanskje en dag får en uventet check engine lys advarsel mens du kjører din Dodge Intrepid for 1996 og opp modeller. Varsellyset kan være noe veldig enkelt som må byttes ut eller noe som du kanskje må ha et sett på raskt. Du vet kanskje ikke omfanget av problemet til du få det sjekket. Det er en måte å finne check engine lyset koder en grunnleggende idé på egen hånd av problemet hvis du ikke ønsker å betale en avgift for en mekaniker. Du trenger
Penn /Blyant
Papir
Vis flere instruksjoner
en

Mens bilen motoren ikke er i gang, snu nøkkelen frem til hvor den elektroniske lys på dashbordet ville komme på, men ikke starte bilen. Vri nøkkelen tilbake mot deg igjen. Ville du trenger å gjøre dette raskt minst tre ganger, og etter tredje gang, kan sørge for at lysene er tent opp på dashbordet.
2

check engine varsellys begynner å blinke. Det vil blinke et visst antall gang-og pause, vil da blinke igjen et visst antall gang. Skriv disse tallene ned. For eksempel, kan lyset blinker tre ganger, pause og deretter kan blinke igjen fire ganger. Koden vil være 34.
3

Fortsett å skrive ned kodene til varsellampen blinker ikke lenger. I begynnelsen vil du få en flash-koden av 12 som betyr kodene vil starte. Du vil vite når det ikke er flere koder når du får en flash kode 55 år.
4

Etter å ha skrevet ned du koder, kan du ta det du har til Auto Zone og be om en bok som heter " ; Hva betyr det når din `Check Engine" lyser "Dette vil gi deg en liste over vanlige koder for din Dodge Intrepid
5

Når du vet hva koden betyr, du?. kan avgjøre hva som er problemet og få det sjekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64033.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer