Slik feilsøker en Ford Manual Clutch

En Ford manuell clutch bruker en kabel eller en serie av stenger å betjene clutch hele lageret. Det bruker ikke en hydraulisk slave sylinder. Disse ble erstattet med den hydrauliske stil aktivering for å tillate mindre press av pedalen. Manuelle clutcher, derimot, er lettere å vedlikeholde og gir mulighet for mye større justeringer eller ulike dimensjoner av clutchen. På en hydraulisk clutch, er det bare å vri på svinghjulet kan være mer enn slave sylinder kan justere for og fører til en no-utkobling av clutch. Du trenger
Sett med skiftenøkler
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren. De fleste clutch problemer kan diagnostiseres sitter i bilen. Den clutch består av en trykkplate, en clutch eller friksjonsskiven, et svinghjul, en kaste ut lageret og clutch kobling. Clutchen er klemt i mellom svinghjulet og trykkplaten. Trykkplaten benytter fjærtrykk for å holde clutchen mot svinghjulet hardt nok til at den ikke vil gli.

I sentrum av trykkplaten, er det en serie av armene i en sirkel sportsfiske oppover. Når clutchen trås inn, presser det en kaste ut peiling mot disse armene, og tvinger dem ned mot fronten av bilen. Når disse armene er tvunget ned, de tillater trykkplaten til å bevege seg i motsatt retning og frigjøre spenninger på clutchen, slippe den. Jo tykkere clutch eller bedre tilstanden på clutch, jo mer pedalen må trykkes for å slippe clutchen, omvendt, jo verre clutch, må mindre pedalen trykkes for å slippe den
to.

Trykk pedalen helt til gulvet. Løft pedalen sakte og legge merke til hvor pedalen er før clutchen begynner å ta, fra et par inches av gulvet til litt over halvveis, er clutchen fortsatt god. Hvis pedalen må være nær helt ut før engasjement, så er det ikke mye materiale igjen på clutch og det må byttes ut så snart som mulig. Problemet med å la en clutch gå for langt når det er dårlig er at naglene som holder clutch materiale på vil begynne å ta kontakt med svinghjul og lage spor i den. Dette krever erstatte svinghjulet samt clutch, effektivt doble prisen.
3

Inspiser justering på sammenhengen før fordømte clutch. Se etter armen som kommer ut av overføringen bellhousing på venstre førersiden. Leddforbindelsen kan ses som løp langs overføring brukes til å skyve på armen. Dette kalles kaste ut bærer utgivelsen arm. Kastet ut lageret er festet med to fjærklemmer til denne armen. Det er på en dreietapp, slik at hvis armen blir skjøvet mot baksiden, den kaste ut lageret er skjøvet fremover. Når utgivelsen arm skyves, jo kaste ut lageret er skjøvet fremover og presser på trykkplaten armene. Som armene er flyttet inn mot svinghjulet, utgivelser trykkplaten clutchen.

Grab utgivelsen armen og flytte den frem og tilbake. Det bør være svært lite spill i armen, men det må være noen fordi du ikke vil at kaste ut peiling å røre trykkplaten når den slippes. Dette skulle snart slites ut lageret og armene på trykkplaten om de var kontinuerlig i kontakt. Det bør være akkurat nok spille at du kan føle hvor det ikke er i kontakt med trykkplaten. Hvis det er for mye eller for lite, kan du bruke en skiftenøkkel og justere justering stang for å få riktig spill.
4

Sjekk hvor mye clutch igjen å se om bilen kan kjøres for en kort tid (hvis clutchen går dårlig). For å gjøre dette, sette bilen i tredje gir, rev motoren litt og slapp clutchen ut raskt. Hvis bilen vil stoppe umiddelbart, bør clutchen gå ytterligere 1000 miles. Hvis det er noe støy når clutchen fungerer som normalt, så naglene er sliping på svinghjulet.
5

Sjekk svinghjulet for fordreining. Hvis, når clutchen er engasjert, føler du pulseringer i pedalen eller bilen rykk, trenger den et nytt svinghjul.
6

Sjekk tilstanden til kaste ut lageret. Hvis en skrapelyd høres hver gang clutchen er satt inn og går bort når den slippes, den kaste ut lageret er dårlig og vil snart slites ut trykkplaten armene, noe som gjør det umulig å skifte eller komme seg ut av gear. Dette må skiftes ut så snart som mulig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63938.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer