Slik feilsøker det elektriske systemet i en Chevy Cobalt

Introdusert i 2005, Chevy Cobalt elektriske systemet var problematisk for de første to årene, spesielt varsellamper og nøkkelen tenning. Forbedringer kom med 2007-modellen, og det ser ut som mange av The Kinks har blitt utarbeidet. Hvis du eier en 2005 eller 2006 modell, må du vite hva du skal gjøre med det elektriske anlegget quirks. Instruksjoner
en

Ta et par dype åndedrag hvis nøkkelen setter seg fast i tenningen. Dette er en av de vanligste problemene Cobalt eiere har opplevd. Tvinge nøkkelen resulterer bare i en brukket nøkkel. Ikke la din forhandler fortelle deg det er tenningen sensor og magnetventil fordi sjansene er problemet kommer tilbake. Hele shifter montering må skiftes ut.
2

Vurder å bytte hele sikringsskapet hvis de elektriske problemene synes uendelig-frontlykter som nekter å slå av, nødbrems og andre indikatorlamper blinker og CD-spillere med feil meldinger for å nevne noen.
3

Sjekk din bensinmåler hvis du finner deg selv å gå tom for gass uventet eller fylle opp for å finne at måleren bare leser halvfull. En defekt drivstoff sensor er et kjent problem med 2006 Chevy Cobalt og må skiftes ut.
4

Skift batteri i fjernkontrollen hvis du plutselig begynne å ha problemer med dører låse og låse opp på egen hånd eller alarmen går av når den ikke skal.
5

Sjekk ut problemet hvis "check engine" lampen lyser eller kommer på midlertidig. En forhandler mekaniker skal kunne plugge inn i bilen og få problemet kode for å diagnostisere og løse problemet. Hvis lyset skal være på, og du føler deg relativt sikker på at problemet ble løst, be forhandleren om mekaniker ryddet koden med datamaskinen.
6

Hold elektriske systemet kjører optimalt som OnStar tjeneste som nå kommer standard på Chevy Cobalt avhenger av det. Glem å lage en kopi av bilnøkkelen som tenning nøkler har spesielle koder. Prøver å starte Cobalt med en kopi vil stenge starteren og injektorer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63771.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer