Slik feilsøker drivstoffsystemet i en Acura Integra

Acura Integra er en liten, ganske billig sportsbil. De nyeste modellene ble gjort på 1990-tallet og i dag er sjeldne på grunn av deres R-type motorer og utilgjengelighet. Feilsøke drivstoffsystemet i en Acura Integra og holde drivstoffsystemet kjører effektivt ved å sørge for alle delene fungerer ordentlig. Instruksjoner
en

Ta motoren ut og sjekke sylinderkammer for sprekker hvis bilen din ikke fungerer som den skal. Den brensel og luft blir blandet i forbrenningskammeret; tennplugger tenne en gnist som starter deretter en eksplosjon. Eksplosjonen skyver stempelet ned som slår veivakselen og gjør at bilen går. Motoren går ujevnt - eller ikke i det hele tatt - hvis en del av dette systemet bremser ned
2

Sjekk om tennplugger er slitt eller dekket i karbon.. Defekte tennplugger vil ikke tenne drivstoff og luft blanding riktig, slik at bilen ikke vil kjøre skikkelig.
3

Empty ut bensintanken hvis du mistenker bedervet eller dårlig gass som doesn 't fordampe ordentlig. Se etter rust i gassledninger som kan tette igjen drivstoffilteret og drivstoff linjer. Endre drivstofftanken hvis du finner rust.
4

Stram gasskappe hvis den ikke er forseglet riktig. En løs gasskappe kan føre til problemer som overdrevent forbruk eller når motoren ikke går som den skal.
5

Inspiser drivstoff linjer for å se om de er ødelagt, rustne, tettet med rust eller klemt. Du kan ha kjørt over en stein eller noe hardt. Sjekk bunnen av bilen for et hull og lekker gass som kan være farlig eller kan føre til at du mister drivstoff.
6

Endre drivstoff filteret hvis det er skittent eller tilstoppet. Du bilen ikke vil kjøre skikkelig eller kanskje ikke starte fordi skittent drivstoff filter kan sulte motoren for drivstoff.
7

Se på din forgasser eller drivstoff injektor hvis motoren går jevnt, eller ikke skyte skikkelig . Forgasseren mater brensel til motoren. Se etter slitte deler eller komponenter Tett ved oppbygging av lakk eller skitt. Sjekk om drivstoff injektor er tilstoppet med rusk eller lakk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63844.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer