Slik feilsøker en Ford Expedition

The Expedition er en full-sized SUV bygget av Ford Motor Company. Den ble introdusert i 1997 for å erstatte Ford Bronco. Dessverre er Expedition ikke uten sine problemer. Når du trenger å feilsøke Expedition, heldigvis, trenger du ikke å være en rakettforsker. Når du oppdager et problem, vil du ønsker å finne ut først hva som forårsaker det. Begynn med de enkleste løsningene, og jobbe deg opp til mer komplekse løsninger. Normalt er den enkleste grunnen og fikse det som må gjøres. Deretter jobbe deg opp til mer komplekse løsninger, hvis det er nødvendig. Instruksjoner
en

Lytt etter en klynkende lyd som kommer fra motoren området. Dette er mest sannsynlig den servostyring pumpen. Hvis beltet er i god form, og du hører en klynkende lyd når du slår på rattet for å låse, så er det sannsynlig den berømte Ford servostyring pumpe problem. Utformingen av pumpen får den til å sutre når du dreier på rattet. Servostyringen kan fungere fint, men problemet er med skivene på pumpen. Dette må sjekkes og skiftes ut med en ny skive.
2

Sjekk om motoren stanser eller nestenulykker gjennom kjørehastighet range. Hvis dette skjer med din Ford Expedition, er problemet sannsynligvis en tett dieselfilter. Imidlertid kan et mer alvorlig problem være ujevn komprimering i sylinderne. Dette skjer først og fremst som Expedition aldre. Kjørelengde, ikke år, vil måle hvor gammel SUV er. Når dette skjer, må du ta det med til en mekaniker for å se om du må ha nye stempelringer installert.
3

Lytt for overdreven støy når motoren startes. Slitte eller ødelagte tenner på Expedition er svinghjulet oftest forårsake dette. Imidlertid er det enklere løsning for å sjekke starteren motorens festebolter, da dette kan føre til at det å riste eller rasle ved start.
4

Lytt klikke lyder når du svinger rundt hjørner. Dette er vanligvis forårsaket av CV joint boot ripping. Av den tiden du kan høre klikkelyd, er det felles utover reparasjon evnene til et hjem mekaniker. Det må være faglig maskinert og gjenoppbygd. På grunn av den høye vinkelen på halv-akselen på Expedition, kan du legge merke til cv ledd på halv-akselen klikke først.
5

Lytt for støy mens du er i fri med motoren i gang . En skadet inngang utstyr peiling forårsaker dette. Du må ha denne betjenes av en kvalifisert mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64055.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer