Slik feilsøker den Suspension System i en Acura Integra

Ta vare på Acura Integra og det vil vare i miles. Når glatt riding bilen starter clunking sammen, kan du ha et problem med bæresystem. Feilsøke bæresystem i en Acura Integra og du kan spare penger på en mekaniker regningen. Instruksjoner
en

titt på dine sjokk systemet hvis jevn ride plutselig snur humpete. Suspensjonen systemet tar effekten fra veien slik at du ikke føler alle humper og hull. Din bil rides på dette systemet, slik at du kan kjøre i komfort.
2

Se etter lekkasjer i dine støt. Sjokk er fylt med olje eller komprimert gass som tillater suspensjonen å fungere ordentlig. Hvis du får lekkasje, gjør bilen ikke kjøres riktig forårsaker bilen til å dreie eller vingle.
3

Sjekk din suspensjon for å se om det holder bilen på riktig måte. Når det svikter, bilen bunner ut og clunks over humper. Se på din forhjulsoppheng og for å se om hjulene er ute av stilling. Feilaktig justering kan føre til at bilen til å vandre, svinge eller ikke kjøre skikkelig. Du kan også finne bilen vanskelig å kontrollere.
4

Inspiser spiralfjærer fordi de kan få svak, gammel eller bryte forårsaker bilen til kanin sprett eller hopp over humper. Sjekk på bladfjærer fordi de kan bryte og foran spankulere suspensjon som kan svikte.
5

Gå under bilen for å se om noe er ødelagt. Kontroller dekkene for uvanlige dekkslitasje og lytte til noen merkelige lyder som clunking lyder hvis du går over humper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63845.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer