Slik Finn Wheel Bearing Noise

Hjullagre er noen av de viktigste og minst ansett deler av bilens drivverk. Når de begynner å funksjonsfeil, hjullager typisk avgir en signatur sliping eller klynking lyd, muligens alvorlig nok til å føle gjennom gulvbord eller rattet. Peiling støy er en budbringer av svært dårlige ting, som gjør finne den så snart som mulig et eventuelt liv-eller-død affære. Heldigvis feilsøking kilden til beklage er så enkelt som å lytte mens du overfører bilens vekt fra hjørne til hjørne. Instruksjoner
en

Finn en stor, tom parkeringsplass hvor du kan kjøre bilen opp til ca 45 mph. Kjør bilen til den ene enden av parkeringsplassen, snu og akselerere opp til ca 45 mph.
2

Stab bremsene som om du skulle komme til et panikk stopp. Fronten av bilen vil nose-dive, overføre vekt til fronten, og sette mer press på lagrene. Lytt for en endring i peiling støy, hvis det blir høyere, da har du en dårlig fremre lager. Hvis det blir roligere eller forsvinner, da har du en dårlig bakre lager.
3

Kjør bilen rundt i en ca 200-fots diameter sirkel på ca 45 mph. Begynn med klokken, og dette vil overføre bilens vekt på førersiden av bilen. Hvis lageret støyen blir høyere, er det dårlig peiling på førersiden. Gjenta i en retning mot klokken. Hvis lageret støyen blir høyere, er det dårlig peiling på passasjersiden.
4

Correlate dine funn. Hvis du har funnet ut at lageret støy eller vibrasjoner økt mens bryte og sirkle mot klokken, så den dårlige lageret er på front-passasjersiden. Hvis lageret støy reduseres under bremsing og økte da sirkle klokken, så den dårlige lageret er på bak-førersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63919.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer