Slik feilsøker en Chrysler Concorde

Feilsøking en Chrysler Concorde trenger ikke å være komplisert. Det første punktet å huske når du feilsøker en Concorde er at du trenger å starte med de enkleste mulige problemer først og deretter jobbe deg opp til de mer komplekse problemstillinger og løsninger. Instruksjoner
en

Sjekk for å se om det er noen væske under bilen. Dette er ofte oversett, men svært viktig. Rød væske indikerer en lekker transaksel. Brun eller svart væske indikerer en lekker olje pan reservoaret. Grønn væske betyr at du lekker kjølevæske. Hvis væsken ser ut til å være bare vann uten lukt og er klart, er det sannsynlig kondens fra luft kompressor /klimaanlegg. Dette er normalt og vil ikke skape noen alvorlige problemer. Men noen av de andre væsker tyde på et alvorlig problem som må tas opp av en mekaniker.
2

Lytt til tomgang. Hvis den er for lav eller "grov", vil du trenger å justere gassvaieren justeringsskruen med klokken for å stramme kabelen og normalisere gassen spenninger og dermed inaktiv. Hvis det går på tomgang over 800 RPM, så du må slå på gassen justeringsskruen mot klokken for å løsne strammingen på kabelen og tomgang.
3

Sjekk for å se om det er noen farget røyk kommer ut av eksosrøret din mens du kjører. Hvit røyk er damp og betyr at du er lekker kjølevæske inn i forbrenningskammeret. Dette kan være farlig og medføre kritiske motorsvikt på grunn av hydro-lokk (motoren forsøker å komprimere og antennes vann og er i stand til å). Hvis røyken er blå, indikerer det at du brenner olje. Dette er forårsaket av olje blåser av stempelringer på stempelet. Svart røyk tyder på at motoren får for mye bensin og kjører "rike". Disse to siste problemene, mens ikke så alvorlig som lekker kjølevæske i systemet, fortsatt må tas opp og fikset.
4

Lytt til støyen i transaksel mens Concorde er skiftende gjennom girene. Dette indikerer at det ikke er nok olje i systemet. Du må legge til overføring væske til systemet, eller har en mekaniker tjeneste dette for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64063.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer