Slik feilsøker den Utslipp Light på en 2002 Toyota Sienna

En kode skanner er nødvendig for å trekke feilkoder fra 2002 Toyota Sienna datamaskin. Feilkoder på Toyota Sienna er lagret i datamaskinen som en bokstav etterfulgt av fire tall. Denne koden er kryssrefererte med koden arket som følger med skanneren, og dermed leverer en forklaring av koden. Koden scanner leverer bare kodene. For en grundig diagnose, er en diagnostisk skanner som en Vantage eller Tech II nødvendig. Disse skannerne tillate brukeren å se på ytelsen og alle PC-styrt utstyr. Du trenger
kode skanner
Diagnostic scanner
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn i OBD II kontakten på førersiden av dashbordet under rattet. Vri nøkkelen til kjørestilling men ikke start motoren.
2

Trykk read-knappen på skanneren. Det vil ta noen få sekunder for at skanneren skal trekke kodene. Krysshenvis koden med koden ark for 2002 Toyota Sienna for en beskrivelse av koden.
3

Slå på skanneren og sett året, merke, modell og motor størrelse til diagnostisere koden med koden skanneren. Skanneren vil vise en liste over funksjoner - trykk på en for komponentene. En komplett liste over alle de elektriske komponentene vil bli vist, slik som gass stilling sensor, masse luftstrømmen sensor og så videre. Plukk den til å falle sammen med koden. Den lister opp en rekke tester - velge riktig test
4

Sjekk utslippene med skanneren, hvis dette er koden vises.. For utslipp er det flere koder. Noen av disse kodene inkluderer oksygen sensor B1, S1 utenfor rekkevidde, B1, S2 forheater svikt, katalysator utover terskelen, EGR flyt utilstrekkelig, liten lekkasje eller grov lekkasje oppdaget i brennstoffdamp purge solenoid og så videre.

5

diagnostisere oksygensensorer med dette i tankene. Hvis koden er varmeapparatet svikt, er det sannsynlig at det er et reelt problem med sensoren. Når motoren er kald, se driftssyklus på sensoren for å se hvor lang tid det tar før den går inn i lukket sløyfe og begynner å operere. Hvis det tar mer enn 30 sekunder, er ovnen dårlig. Hvis sensoren koden kom opp sier sensor under terskel, betyr ikke at sensoren er dårlig. Hver gang datamaskinen sanser de gale signaler fra oksygen sensor det vil sette en kode og slå på lyset. Dette kan være forårsaket av noe i tune up, forårsaker feil blanding og sette av lyset.
6

Tilbakestill datamaskinen ved å slette koder. Slette kodene slår check engine lyset. Vri tenningsnøkkelen på med motoren av og trykk på knappen for sletting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64112.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer