Slik feilsøker Air Conditioning i en Toyota Tundra

Noen ganger problemer med air condition i en bil kan være en enkel løsning, selv for de av oss som ikke vet noe om biler. Før du foretar et kostbart og tidkrevende tur til forhandleren eller en mekaniker, prøv å feilsøke problemet. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

se om problemet er så enkelt som en sikring er gått. Dersom temperatur kontroller på dashbordet ser ut til å fungere fint, men har ingen effekt på temperaturen, så dette er trolig årsaken. Sikringsboksen i en Tundra ligger under og til venstre for rattet ved brems.
2

Lytt til viftemotor lyd å øke når slått til høy og redusere når slått lavt. Komme til viftemotoren i Tundra ved å skru av hanskerommet og trekke den ut. Koble fra de elektriske kontaktene og skru ut motor og vifte.
3

Kontroller kjølevæske nivå. Kjølevæske reservoaret er funnet under panseret helt foran på bilen. Det er hvitt og plast. Åpne lokket og lys med lommelykt inn i reservoaret. Kontroller at kjølevæskenivået er mindre enn hele linjen, men mer enn lav linje.
4

Juster klima kontroller. Hvis de ikke føler rett med riktig mengde motstand og pause på de riktige stedene så problemet er sannsynligvis kontrollpanelet. Komme til kontrollpanelet i en Tundra er svært vanskelig, og må sannsynligvis gjøres av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63823.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer