Slik feilsøker Traction Control i en 2005 Nissan Titan

The traction control system i 2005 Nissan Titan fungerer ved å overføre kraft fra hjulene som slip til de hjulene som har trekkraft mens du kjører. Dette skjer normalt bare under plutselige ekstreme forhold hvor hjulene mister veigrepet på grunn av dårlig vær eller dårlige veiforhold (dvs. løs grus). Fungerer imidlertid antispinn mekanisme bare når det er engasjert. Mens Titan kan deaktivere antispinn system via en bryter, bør du feilsøke traction kontroll problemer når som helst du har mistanke om at systemet er feil. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon, men ikke start Titan.

2

Sjekk dash lys. Kontroller at antispinn-systemet er aktivt og aktivert. Hvis den er aktiv, vil antispinn lyset ikke lyser.
3

Trykk på traction control-bryter på dashbordet for å bekrefte at systemet er på om dash lys indikerer at trekkraft kontrollsystem er feil (og ute av funksjon).
4

Slå tenningen av og sjekke sikringen for ABS og traction control system i sikringsboksen under dashbordet. Trekk dekselet til sikringsboksen panel ned og finne ut sikringen for ABS og traction control titt på toppen av sikringen og visuelt inspisere tilstanden av metallet. Du kan trenge en lommelykt for å se den faktiske sikring. Hvis sikringen er poppet, endre det ved å fjerne det og sette inn en ny sikring av samme strømstyrke. Hvis sikringen ikke er gått, har traction control system mislyktes, og du må ha dette problemet betjent av en Nissan-forhandler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64128.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer