Hvordan vite om en momentomformer Is Broken

Torque omformere brukes i automatiske girkasser i stedet for en clutch montering. Torque converter overfører kraften til girkasse og drivhjulene. Det gjør den ved å "spole opp" og låsing av motor og girkasse sammen, ligner på hvordan en clutch sammenstilling fungerer, men er i stand til å gjøre det automatisk stedet for å gjøre føreren manuelt skifte gir og engasjere motor og transmisjon. Mens vanligvis problemfri, dreiemomentomformere kan - og gjør - funksjonsfeil, så her er noen ting å se etter når du mistenker en ødelagt momentomformer. Instruksjoner
en

Start motoren og la bilen for å nå normal driftstemperatur. Pass på at bilen står på flatt eller flatt underlag.
2

Shift bilen inn i "Drive".
3

La foten vekk fra bremsepedalen men ikke trykk på gasspedalen. Du bør legge merke til bilen begynner å "krype" fremover. Dette er en god indikasjon på at torque converter fungerer. Hvis bilen ikke krype, og du er på en flat vei, så kan det tyde på at momentomformer har sviktet.
4

Trykk på gasspedalen. Hvis bilen dollar eller omdreininger opp før engasjerende og fremover, kan dette tyde på en momentomformer som er i ferd med å mislykkes. Det bør bemerkes imidlertid at en forsinkelse i gir engasjement kan bety at du trenger bare å legge overføring væske. Rough utstyr engasjement kan også være symptomatisk for alvorlige problemer med overføringen.
5

Trykk bremsepedalen og hold den mens du trykker på gasspedalen. Ikke la bilen å bevege seg, men merk maksimalt turtall (hvis kjøretøyet har en turteller) at bilen er kommet ned. Dette kalles "stall test." Sjekk den maksimale turtall mot produsentens spesifikasjoner for stall test turtall. Denne informasjonen er funnet i bilens service manual.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64167.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer