Slik feilsøker en Lexus GS300

The Lexus GS300 er en mellomstor bakhjulsdrift luksus bil. Selv om det gir high-end ytelse, passform og finish, er GS300 som alle andre kjøretøy. Omsider noe vil bryte. Når det skjer, må du vite hvordan du feilsøker det. Det viktigste å huske på er å starte med de enkleste problemer og løsninger først og jobb deg til mer komplekse problemer og løsninger. Dette kan potensielt spare deg penger (og mye tid). Instruksjoner
en

Look for noen form for farget røyk kommer ut av GS300 er eksosrøret mens motoren er i gang. Blå røyk indikerer at du brenner olje. Det vil si at oljen er blåser ved stempelringene av stempelet og brenner i forbrenningskammeret. Selv om ikke dødelig for motoren din, vil den brenne opp olje, redusere glidemiddel tilgjengelig for motoren og til slutt vil redusere kompresjon i motoren. Hvit røyk er damp, og det betyr at du er lekker kjølevæske inn i forbrenningskammeret. Dette kan føre til kritiske motorstopp på grunn av hydro-lock og må tas opp umiddelbart. Grå røyk tyder på at motoren er i gang "rike", som betyr altfor mye bensin og ikke nok luft komme inn i motoren. Dette vil betydelig redusere drivstofføkonomi.
2

Lytt for støy i overføringen eller den bakre differensial mens Lexus er skiftende gjennom girene. Du kan være lite girolje. Sjekke og legge overføring væske til systemet hvis det er nødvendig.
3

Se under din Lexus for å se om det lekker væske. Svart væske indikerer en lekkende bunnpanne reservoar eller en utett tetning på motoren. Dette er det vanligste problemet og kan være betjent av en kvalifisert mekaniker. Rød væske indikerer en lekkasje i transmisjonshuset, og det vanligste er den bakre hoved tetningen. Grønn væske betyr at du lekker kjølevæske fra radiator slanger, radiator eller tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64060.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer