Hvor å Test en veivaksel Hall Sensor

Datamaskinen bruker et veivaksel sensor for å bestemme øvre dødpunkt på nummer 1 sylinder. Dette brukes til å fyre av tennplugger og justere timingen når tennpluggene brann. Veivakselen sensoren er en Hall-effekt sensoren, som benytter en fast magnet som registrerer en roterende polsko som produserer et magnetisk svingning. Datamaskinen bruker den svingning som oppstår når polskoen passerer foran magneten til å trigge tenning sekvens. Du trenger
Volt-Ohm meter
Vehicle scanneutstyr
Vis flere instruksjoner
en

Installer bilen scanneutstyr ved å sette inn kabelen enden inn i OBD port plassert under førersiden dash.
2

Vri tenningsnøkkelen til "på"-posisjon uten å starte motoren.
3

Trykk på "Les "-knappen på skanneren, og i løpet av få sekunder, vil det vise en kode. Denne koden vil være i form av en bokstav etterfulgt av fire tall. Krysshenvis disse tallene med kodebrevet som følger med skanneren, og koden vil bli identifisert med en beskrivelse av feilen. Hvis skanneren viser en kode for veivaksel sensor, ante datamaskinen en svikt i sensoren.
4

Sjekk den elektriske kontakten for strøm med nøkkelen på, ved hjelp av voltmeter. Hvis det er batteri spenning, teste den svarte jordledningen på sensoren med det festet. Test jordledningen fra sensoren kontakten til jord. Det skal ikke ha mer enn 100mV. Hvis avlesningen er høyere, er sensoren dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64156.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer